Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért támogatják ennyire az...

Miért támogatják ennyire az abortuszt?

Figyelt kérdés
Nem vagyok abortusz ellenes, de nem is vagyok abortusz párti. A középvonalon állok ebben a témában. Csak nem értem, hogyha valaki feltesz egy olyan kérdést hogy pl.: "Terhes vagyok, én szeretném megtartani, de a párom nem akarja. Mi legyen?" akkor egyből írják hogy "ABORTUSZ!!!!!!!!" és azokat csupa zöld kézzel jutalmazzák, aki meg normálisan kifejti a véleményét, azt meg ész nélkül lepontozzák. Miért van ez?

2017. máj. 26. 17:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/141 A kérdező kommentje:
Elnézést, elnéztem a kategóriát.
2017. máj. 26. 17:39
 2/141 anonim válasza:
33%
Ezen gondolkoztam én is, amiatt a kérdés miatt amit egy 19 éves lány tett fel ma. Van aztán a másik véglet, akik akkor is megtartatnák a babát, ha konkrét nincs egy forintja sem, meg semmike
2017. máj. 26. 18:07
 3/141 anonim ***** válasza:
30%
Mert imádják lepontozni azt, aki nem ért velük egyet, és esetleg megcsinálták már, amire ők képtelenek voltak. :D
2017. máj. 26. 18:12
 4/141 anonim ***** válasza:
73%
Nem arról van szó, hogy bárki is az abortuszt támogatná, egyszerűen vannak olyan élethelyzetek, amikor ostobaság és becstelen dolog a másikkal szemben gyereket szülni. mi értelme van annak, hogy egy csonka családba születik egy gyerek és rossz gyerekkorra van kárhoztatva? Az az egész életére hatással van.
2017. máj. 26. 18:13
 5/141 anonim ***** válasza:
70%

"esetleg megcsinálták már, amire ők képtelenek voltak"

Mert bekapni a legyet és potyogtatni, az aztán marha nagy teljesítmény.

2017. máj. 26. 18:14
 6/141 anonim ***** válasza:
29%
Nem, nem az a nagy teljesítmény drágám, hanem becsülettel, tisztességgel felnevelni, vállalni a felelősséget, talpra állni egy baba mellett.
2017. máj. 26. 18:15
 7/141 anonim válasza:
28%
Igen. Engem 17 évesen szült az ÉDESANYÁM csupa nagybetűvel. De felnevelt, dolgozott, nevelt, taníttatott, és mind a mai napig mellett áll. Én most, 27 évesen várom az első babámat :)
2017. máj. 26. 18:18
 8/141 A kérdező kommentje:
Találtam már olyat ezen az oldalon, aki már több mint 6 abortuszon esett árt. És nem hogy bűntudata lett volna, hanem pont hogy jól érezte magát. Ez azért már egy kicsit szomorú, nem?
2017. máj. 26. 18:20
 9/141 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező(#8), ugyan miért szomorú az neked, ha másnak nincs bűntudata, nem szomorú, jól érzi magát az életében? Miért a másik életével, a másik értékrendjével foglalkozol?
2017. máj. 26. 18:51
 10/141 anonim ***** válasza:
83%

Mert neki nincs saját élete.

Egyébként meg nem annyi az említett kérdés, hogy "Terhes vagyok, én szeretném megtartani, de a párom nem akarja", hanem ÉS "se végzettségem, se pénzem, csak anyámék nyakára tudok szülni".

EZÉRT javasolják az abortuszt.

Ha azt írná, hogy "de van jó állásom, megtakarításom és akarom is a gyereket", NEM írnák, hogy vetesse el.

2017. máj. 26. 18:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!