Miért támogatják ennyire az abortuszt?
"Az a baj, hogy te vagy képtelen felfogni azt, hogy senki nem vitatja, hogy az az embrió 9 hónap után megszületve ember lesz!! Senki nem mondott ilyen idiótaságokat, amiket is folyton szajkózol, hogy "semleges faj", "nyúl" stb stb!
DE! És próbáld felfogni, amit írok: 7-8 hetes fejletlen, önmagában létezni sem képes embrió, MÉG NEM EGY EMBER!! Majd az lesz! Érted már??? Az lesz, ha az adott nő úgy dönt, hogy megtartja! De akkor, abban az állapotában, amikor az abortuszt elvégzik, még fájdalmat sem képes érezni, mert nincsenek kifejlodve megfelelően a szükséges szervei. Egy olivabogyó nagyságú sejthamaz. Ennél érthetőbb nem lehet leírni. Pont ezért írtam a spermas hasonlatot is, hisz abból a spermaból is lehetne ember, ha nem zsepibe veri ki mondjuk a férfi, hanem nőbe, ahol az megtermékenyíti a petesejtet és blabla. Most akkor a spermakert is nekiallsz kampányolni és őket is sajnálni kéne..?
Egyébként nyugodtan lovagolhatsz tovább ezen a témán, a hangsúly továbbra is azon van, hogy én (végső bármelyik másik nő),mint már élő, megszületett ember, tudattal, érzésekkel rendelkező ember akarata igenis fontosabb és elorebbvalo, mint egy tudat nélküli, fejletlen nehány mm-es embrióé! Ezen nem fogsz tudni változtatni, sem te, sem más abellenes, ha megfeszülsz akkor sem..halaistennek!"
Valóban nem értelek, ez igaz, mert ha mindketten azt mondjuk, hogy ember, akkor hogy lehetséges, hogy mégsem ember még? Tehát, valamiből amit még mindig nem tudjuk, hogy micsoda (ezért írtam semleges fajnak, illetve nyúlnak) abból egyszer általad írt 9 hónap múlva ember válik illetve ugye születik. Tehát, még mindig hangosan gondolkozom, egy ember még mindig nem ember, csak ha meglátjuk mikor megszületik, hogy ember? Neharagudj, de mint írtad tényleg nem értem, hogy lehetséges ez, hogy ember lehetne, de még nem ember, de ember lesz, ha megszületik.
Jó eg, neked tényleg nehéz felfogásod van... Nem hiszem el, hogy nem bírod megérteni, hogy mit írunk/írok. Lassan hajnal 1-kor nekem végképp nincs erőm magyarázni ugyanazt és ugyanazt sokadjára. Egy ember, egy gyerek képes létezni, de minimum levegőt venni a nő teste nélkül, nemde? Áruld már el nekem, ha 7 hetesen megszüli a nő azt az embriót, vajon szerinted meddig marad életben? Nem sokáig, kb semeddig. Mert semmilyen olyan szerve nincs kifejlődve, ami egy embernek szükséges az életben maradáshoz.. Vagy pl neked tök egyforma az az olivabogyó nagyságú sejthalmaz, a már megszületett, meglévő gyerekeddel?? Igazából mintha nem is akarnad megérteni, de nekem lényegen mindegy, hogy mit hiszel..
Amúgy nem az volt a kérdés, hogy ki szerint ember vagy nem ember az embrió!
" Miért támogatják ennyire az abortuszt? "
Mert az,hogy az ott egy ember és éppen növekszik,az nekik túl elrugaszkodott,hihetetlen,ezért kb egy új Alien filmet csinálnak a terhesség folyamatáról,és úgy beszélnek egy növekvő emberről,mintha valami xenomorph lenne,akinek egyetlen célja,hogy a szegény ártatlan "gazdatestet" jól meggyötörje.
De az,hogy egy ember növekszik,túl hihetetlen.
73%-os, ne haragudj, de neked olyannyira nehéz a felfogásod, hogy nem tudok mint kezdeni vele. Tehát elmondtad ugyanazt kb 4x, többféleképpen, te meg még mindig jossz itt a semleges faj vagy nyúl históriáddal. Hihetetlen. Ezt, amit en ide leírtam ennyiszer, még egy 10 éves gyerek is fel bírta volna fogni! Döbbenetes, hogy ennyire nem tudod értelmezni, amit a másik ér.
Nem írok értelmetlenül, te nem tudod felfogni.
Továbbiakban nem érzem szükségét a magyarázkodásnak és önmagam ismételgetésének, mert láthatóan te úgy sem fogod felfogni, olyan mintha a falnak mondogatnám.
Azt nem fogod fel, hogy nem az a vita tárgya.
Pontosabban nyilván felfogod, csak erre izgulsz hogy a szavakon lovagolsz.
Gondolom más élvezet nincs az életedben.
Persze hogy ember, de a gazdatest nélkül ÉLETKÉPTELEN az embrió. És ez a lényeg. Ha a gazdatest kiveti, nem él tovább (akkor se ha élve tudnák kiszedni).
#78, hagyjad, látszik, hogy egy provokátor... amikor nem tudott mit válaszolni, legyártotta saját magának a "faji kérdés" gumicsontját, és azóta erről hirdeti az igéjét...
Leírom újra: senki sem vonta kétségbe, hogy az emberi embrió is a homo sapiens fajba tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!