Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért támogatják ennyire az...

Miért támogatják ennyire az abortuszt?

Figyelt kérdés
Nem vagyok abortusz ellenes, de nem is vagyok abortusz párti. A középvonalon állok ebben a témában. Csak nem értem, hogyha valaki feltesz egy olyan kérdést hogy pl.: "Terhes vagyok, én szeretném megtartani, de a párom nem akarja. Mi legyen?" akkor egyből írják hogy "ABORTUSZ!!!!!!!!" és azokat csupa zöld kézzel jutalmazzák, aki meg normálisan kifejti a véleményét, azt meg ész nélkül lepontozzák. Miért van ez?

2017. máj. 26. 17:28
 101/141 A kérdező kommentje:
Aha. Szóval ezáltal a divatlibcsi alapelv által lehet embert ölni?
2017. máj. 30. 17:40
 102/141 anonim ***** válasza:
85%

Lehet en vagyok tul komplikalt, de a magzatvedoknek miert a jo edes *** -ert kell masok nok terhessegevel foglalkozniuk?!

Egyszeruen nem birom felfogni.

2017. máj. 30. 17:40
 103/141 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

Itt van ez a kérdés. A kérdezőre egyből rászálltak hogy ne szüljön az anyja nyakára, vetesse el. Szóval bele akartak avatkozni az életébe. Amihez semmi közük. Vagyis nem hagyták szabadon választani. És ezek főként abortuszpártiak voltak. Szóval?

2017. máj. 30. 17:50
 104/141 anonim ***** válasza:
85%

Beleszoltak az eletebe?Nem hagytak szabadon valasztani?

Jezus, ez csak kib*sszott forum, mar megbocsass. Ezek csak ervek voltak, de nyomosak. Ugyanis nem dolgozott meg 1 hetet sem egy huzamban, a szuleire van raszorulva(legalabbis a naggypapira tuti) es orvosi egyetemet akar lakhelyetol tavol, persze mellekesen az apuka sem szeretne. Azt hiszem aki valaszolt a terhesseg ellen, inkabb logikusan gondolkodott, mint alszenten. Ugyanis kar tagadni, nektek csak addig fontos egy magzat , amig azt nem irja vki "megtartom". Onnantol kezdve nektek le van sz*rva magasrol az anyuka es a gyerek is. Mindegy, hogy valoszinu se egyetemre nem fog menni, vagy epp az apjat fogja idegileg tonkrevagni, vagy barmi mas.

Mindenesetre senkit itt meg nem lattam mocskolodni a kerdezore a dontespartiak kozott. Egyedul magzatvedok nyilvanulnak meg neha ordenale stilusban.

Amugy szep volt, mar a kerdes kiirasanal is szepen hazudtal ugye a "Nem vagyok abortusz ellenes" mondatoddal. :D hat nagyon ugy latszik, hogy inkabb de es orulsz, hogy 100 valasz lett a kerdesed alatt.

2017. máj. 30. 18:03
 105/141 anonim ***** válasza:
84%
Bizony emiatt a "divatlibcsi alapelv" miatt van ez így. De ha ez zavar téged, akkor nyugodtan el lehet költözni egy olyan országba, ahol nem veszik ilyen szigorúan az emberi jogokat, mint nálunk. Biztos buli lesz, jó utat.
2017. máj. 30. 18:53
 106/141 A kérdező kommentje:

Szóval nektek jogotok van mocskolódni meg másokra ráerőszakolni a nézeteiteket de a magzatvédőknek nincs ehhez joguk. Vagyis van csak ha szólni merészel akkor egyből belekötnek. És akár hiszed, akár nem képzeld nem vagyok kimondottan abortusz ellenes :). Ha nem hiszed el az egyéni probléma.

Nem zavar annyira ez a divatliberalizmus, az ezt követők csak az országot akarják tönkretenni de ez se visel meg annyira. Elköltözni meg nem fogok :). Amúgy annak a "sejtcsomónak" is joga van az élethez. Csak hát megölni könnyebb mint vállalni a felelősséget, könnyebb mint megszülni és örökbe adni hogy egy meddő párt boldoggá tegyen és esélyt kapjon. De hát ez a divatliberalizmus alapelve nem? Hogy a saját kultúránkat semmibe véve próbáljunk megteremteni egy multikulturális álomvilágot (ami nyilván nem működne de ekkor támadjunk az egyelőséggel meg az emberi jogokkal meg a "szemét fasiszták" dumával), védjük meg a legaljább gyilkosokat, harcoljunk a húsevés ellen, gyilkolásszunk magzatokat, töröljük el az emberek számára szükséges korlátokat, felejtkezzünk meg a felelősségről, és tartsuk azt az alapelvet hogy "Az aljadék embereknek jogaik vannak, a tisztességes embereknek csak kötelességeik!" (meg közbe rongáljunk meg pár szobrot [amik semmit sem tettek ellenünk de nem számít]).

2017. máj. 30. 19:29
 107/141 anonim ***** válasza:
83%
Te bolond vagy... De legalább kezdhetted volna ezzel, és akkor nem pazaroljuk rád az időt.
2017. máj. 30. 20:17
 108/141 A kérdező kommentje:

Miért is?

2017. máj. 30. 20:21
 109/141 anonim ***** válasza:
83%

"Szóval ezáltal a divatlibcsi alapelv által lehet embert ölni?"

Kérdező, még mindig semmi közünk ahhoz a divatkonzi marhasághoz, ami megpróbálja a legális abortuszt az emberölés bűntettével összemosni.

"Amihez semmi közük. Vagyis nem hagyták szabadon választani" - értem, szóval a véleményt kérőnek véleményekkel mertük zavarni a szabad választását:)))

2017. máj. 31. 00:11
 110/141 anonim ***** válasza:
84%
" Amúgy annak a "sejtcsomónak" is joga van az élethez. Csak hát megölni könnyebb mint vállalni a felelősséget, könnyebb mint megszülni és örökbe adni hogy egy meddő párt boldoggá tegyen és esélyt kapjon." - mármint MIRE kapjon esélyt, Kérdező? Arra, hogy olyan felfogású szülőket fog ki a szerencsétlen, mint te vagy, és nem lehetek ott, hogy megvédjem? Már bocsi, de erős érvek vagytok az örökbe adás ellen... inkább az abortusz, mint az, hogy egy ilyennek tegyem ki szerencsétlen gyereket évekig.
2017. máj. 31. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!