Miért támogatják ennyire az abortuszt?
Szerinted normális az olyan aki élvezi és dicsekedik az abortuszával. Más értékrendjébe nem szólok bele, csak leírtam a véleményem.
De, olyan is volt már hogy a terhes hölgynek és párjának volt/van biztos állása, lakása (ahol a gyerek elférne). Próbálkoztak is, de feladták, és amikor a nő terhes lett, a párja az abortuszt javasolta. A válaszolók is az abortuszt javasolták, de mint a megszállottak.
Hát igen...
Kíváncsi vagyok mikor törlik a kérdésem.
Ti is ránk kényszerítitek a saját értékrendeteket. Legalábbis néhány válaszoló. Egyébként én senkire nem akarok semmit se rákényszeríteni és senki életébe nem akarok beleszólni, mielőtt még egyesek ezzel támadnának.
Én azt nem értem, hogy milyen szüleik vannak az embereknek. Mi az, hogy a szülei nyakára szüli a gyereket.
Nekem is van már gyerekem, de eszembe nem jutna az, hogy ha bármi gond van ne támogassam ahogy csak tudom. Nyilván nem örülnék a felelőtlen viselkedésének, de ő az én gyerekem és nem csak akkor az, ha jól megy a sora, hanem a bajban is. Kiben bízhatna, ha nem a szüleiben?
#19 - Mármint kit és mire?
Ha az apukára gondolsz akkor gondolom mind a ketten benne voltak a dologban. De ha az apuka ennyire nem akar a gyereknek az élete része lenni, akkor lemond róla és ennyi volt a kapcsolata a gyerekével.
Természetesen ez akkor, ha a lányom döntése az, hogy megtartja. Ha el akarja vetetni, akkor természetesen abba kell támogatnom. De az számomra szégyen lenne, ha felmerülne benne, hogy azért veteti el, mert a szülei se állnak mellé és egyedül maradna a babával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!