Kérlek valaki adjon tanácsot?! Nem bírom ki!
Ha a tulaj engedte a felújìtàst gondolom az sem zavarnà ha albérleti szerződéssel albérleti dìj ellenében beköltöznétek.
De a hitelbìràlat ügyintézés is egy hónap kb...
Mese habbal...
Kérdező én már nem is értem, hogy most mi a problémád vagy a kérdésed.
1) ha csak az a gond hogy anyád nem vállalja az adóstárs szerepét mert lesz még egy gyereked akit szeretnél és akit amúgy be is vállalatok a csokhoz, akkor miért nem keresel más adóstársat?
2) az mit takar hogy a szüleid támogatnak? Ők tartanak el titeket vagy néha segítenek gyerekvigyázni?
3) ha most megölöd a 3. gyereked, és mondjuk a pár %-ba esel és nem lehet a "műtét" miatt több gyereked, vagy nem jön össze időben akkor mi lesz? Anyád fogja visszafizetni a csokot mert rávett, hogy a mostanit vetesd el?
4) ha 3 gyerekre vállaltátok be, miért nem próbáljátok meg a 10M támogatást megpályázni, akár egy másik házzal, ha ezzel nem lehet? Akkor lehet kevesebb lenne a hitel.
5) Akár az örökbeadást is választhatod ha nem akarod elvetetni
6) Amúgy a férjed mit szól ehez az egészhez? Férjed szülei, apád?
Szerintem próbálj meg tiszta fejjel gondolkodni, üljetek le együtt és mérlegeljetek több megoldást, döntést. Ne ezen múljon a gyerek élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!