Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Kérlek valaki adjon tanácsot?!...

Kérlek valaki adjon tanácsot?! Nem bírom ki!

Figyelt kérdés
Tehát van már 2 gyönyörű gyermekünk, albérletben élünk, nem vagyunk gazdagok, de megvagyunk. Pár hónapja terhes lettem a harmadik picurral, akit sajnos elveszítettünk. Rögtön akkor házvásárlásba kezdtünk. Minden sínen volt, azt mondta az ügyintézőnk(aki ismerős), hogy simán megvan a hitel! Mi felújítottuk a házat közben, erre egy hete kiderült, hogy a bank adóstárs bevonása nélkül mégsem adja meg. Anyám elvállalta. De két napja kiderült, hogy terhes lettem. Valahogy a ciklus végén, már a várt mensi idejében jött össze, pedig "nem bennem fejezte be"(bocsánat a kifejezésért) a párom. Mivel egyenes ember vagyok, egyből elmondtam anyámnéknak, aki azt mondta, nem lesz adóstárs, ha megtartjuk. Mi természetesen nem akarjuk elvetetni, úgy érzem vége az életemnek. :( Választanom kell magyarul, a ház vagy a pici. Anyukámék rengeteget segítenek nekünk, félnek hogy nem fogunk boldogulni 3 gyerekkel. Mivel felvettük a csok-ot is 3 gyerkőcre, 3 éven múlva kb teherbe kéne esnem, mert 4 éven belül meg kell születnie. A kisebbik gyermekünk most fog bölcsődébe menni, valameddig visszamennék dolgozni, de gyedem nem lenne! Mit tennétek a helyemben?? Kérlek ne bántsatok, mert így is belehalok a fájdalomba! :((
2016. júl. 1. 08:45
 81/104 anonim ***** válasza:
81%

Ha a tulaj engedte a felújìtàst gondolom az sem zavarnà ha albérleti szerződéssel albérleti dìj ellenében beköltöznétek.

De a hitelbìràlat ügyintézés is egy hónap kb...

Mese habbal...

2016. júl. 1. 14:23
 82/104 A kérdező kommentje:
Sajnos a ház nem volt leglettelve, kb csak a beton vagyis tégla volt lefestve. Nagyon nagy ház, a feléről az alapozás és az évek óta nem történő fűtés miatt lehullott a festés, azt le kellett vakargálni, leglettelni az egész házat, és újrafesteni mindenhol. Anyag és munkadíjjal együtt annyi. A hitel 8,3M, az önerő 1, a Csok 2,2.
2016. júl. 1. 14:24
 83/104 A kérdező kommentje:
Akkor hidd azt, hogy mese habbal, nem bánom. A legkisebb gondom is nagyobb annál, minthogy te kételkedsz.
2016. júl. 1. 14:26
 84/104 anonim ***** válasza:
24%
(Amúgy meg 25.000E az 25 millió, de ne zavarjon.... Az E az érzéssel való szorzás jele...)
2016. júl. 1. 14:27
 85/104 A kérdező kommentje:
Kedves 79-es. Kérlek nézz utána. A foglaló nem jár vissza, csak az előleg. :(
2016. júl. 1. 14:32
 86/104 anonim ***** válasza:
7%
Te nézz utána:a fogalaló visszajár,ha egyik félnek sem,vagy mindkét fél érdékörében felmerült okból nem történik meg az adásvétel.
2016. júl. 1. 14:41
 87/104 A kérdező kommentje:
Ha a hitelképtelenség, hitelfelvételi gond miatt hiusul meg, akkor visszajárhat, de szerződéskötés megszegése miatt kötbért ítélnek meg, ami azonos áron van a foglalóval. Kvázi ugyan az, mintha nem járna vissza...
2016. júl. 1. 14:49
 88/104 Snorri ***** válasza:
51%
De azt ugye tudod, hogy benne van a pakliban az is, hogy egy abortusz után nem fog összejönni a harmadik, mikorra szeretnétek, vagy egyáltalán? Édesanyád tudja, hogy mekkora fájdalom ez neked? Ha nem tudod feldolgozni, akkor mi lesz, és mellé ha nem jön össze időre a harmadik? Akkor mit csináltok?
2016. júl. 1. 15:13
 89/104 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező én már nem is értem, hogy most mi a problémád vagy a kérdésed.

1) ha csak az a gond hogy anyád nem vállalja az adóstárs szerepét mert lesz még egy gyereked akit szeretnél és akit amúgy be is vállalatok a csokhoz, akkor miért nem keresel más adóstársat?

2) az mit takar hogy a szüleid támogatnak? Ők tartanak el titeket vagy néha segítenek gyerekvigyázni?

3) ha most megölöd a 3. gyereked, és mondjuk a pár %-ba esel és nem lehet a "műtét" miatt több gyereked, vagy nem jön össze időben akkor mi lesz? Anyád fogja visszafizetni a csokot mert rávett, hogy a mostanit vetesd el?

4) ha 3 gyerekre vállaltátok be, miért nem próbáljátok meg a 10M támogatást megpályázni, akár egy másik házzal, ha ezzel nem lehet? Akkor lehet kevesebb lenne a hitel.

5) Akár az örökbeadást is választhatod ha nem akarod elvetetni

6) Amúgy a férjed mit szól ehez az egészhez? Férjed szülei, apád?

Szerintem próbálj meg tiszta fejjel gondolkodni, üljetek le együtt és mérlegeljetek több megoldást, döntést. Ne ezen múljon a gyerek élete.

2016. júl. 1. 15:39
 90/104 anonim ***** válasza:
22%
Minek neked ellenseg amikor anyad van.....
2016. júl. 1. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!