Kérlek valaki adjon tanácsot?! Nem bírom ki!
édesanyádék tudtak arrol, hogy felvettétek a csokot?? arra mit szoltak? evidens, hogy 3 gyereketek lesz..akkor nem értem most miért probléma édesanyádnak?
egyébként, halkan megjegyezném…hogy te tényleg csak szulod a gyerekeket a semmire…albérletbe, meg szuloi támogatásra..hitelre alapozva??
ne haragudj, de akik ennyire nem onálloak, azoknak egy gyerek sem valo, nemhogy 3!! képezni kellett volna magad, tanulni, dolgozni..hogy necsak az érettségi legyen, meg a nulla munkahely.. a férjed is..no comment.
teljesen a szuleidtol fuggtok. csak azt nem értem, hogy ezt a csokot titokban csináltátok vagy mi?
Csak gratulálni tudok nektek!
Aztán.majd ne gyere vissza sírni,hogy mit tegyél,felvetted a csokot,de az ab miatt nem lesz 3 gyerek...
Ha adostars kell, akkor nagyon alacsony a jövedelmetek. Én nem vallalnek így harmadik gyereket. De te nyilván Igen, hiszen eleve hármat akartál - vagy csak a csok miatt?
Amit mérlegelni kellene:
-gyesbol, a férjed jövedelemből plusz a három csaladipotlekbol el tudtok tartani 5 embert?
-ki tudjátok fizetni ennyiből az albérletet?
-Mi a további terv, hogyan lesz lakasotok a szülők segítsége nélkül?
Mondjuk nekem egyértelműén kiderul a kerdesbol, hogy megtartod, csupán az anyádat kellene szidni veled, ezért tetted fel a kérdést.
"ne az ő dolga legyen már hogyan boldogultok"
Az ő dolga is, ha egyszer ő lenne az adostars. Szerinted mégis miből fizetnék a hitelt, ha a harmadik gyerekre csak gyest kapnak? Adostarskent a teljes hitel behajthato lesz az anyan. Érthető, hogy nem tetszik neki
ERRE VÁLASZOLJ MÁR KÉRDEZO, AMIT MÁR ANNYIAN MEGKÉRDEZTUNK
"de arra mit reagál hogy felvettétek a csok-ot 3 gyerekre?? ha amúgyis számításban volt még egy gyerek akkor miért olyan nagy baj hogy már teljesítve lesz?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!