Kérlek valaki adjon tanácsot?! Nem bírom ki!
Szerintem hagyjátok ezt a házat és hitelt a francba. Most bejött az hogy terhes vagy, nem muszáj abortuszt választanod. AHogy az utolsó írja: ha 3 gyerekre vállaltátok be, miért nem próbáljátok meg a 10M támogatást megpályázni, akár egy másik házzal, ha ezzel nem lehet? Akkor lehet kevesebb lenne a hitel.
Vagy a kiszemelt ház tulajával beszéljétek meg hadd lakjatok ott albiban pár hónapig, addig keress más adóstársat!
Ha megbízható család vagytok bárki lehet adóstárs, akinek jövedelme van. Vagyis bárki vállalná.Anyósom minimálbérrel lett adóstárs. Én a hitelfelvevő, férjem aódtárs, anyós adóstárs, ház + anyós háza fedezet. De elég volt minimálbér mindenkinél.
Én biztos nem ölném meg a babámat egy ház miatt.
Tény rohadtul felelőtlenek vagytok. Ugyanis elmondom méég ha születik egy harmadik meg ott a fene nagy támogatás, mi garantálja, hogy makk egészséges. Sajnos bármi előfordulhat és valamilyen szinten fel kell rá készülni. Nekem a 3-dik lett beteg. Havi 80-akat költünk a betegség miatt. De ha anyámra lettünk volna szorulva nyilván hurkot rakunk a férjem izéjére,de mindent elkövetünk, hogy ne legyek terhes.
Segít a szülő természetes. Sajnos az utóbbi időben már nekünk is kellett odafurdulni. De ha nem beteg a gyerek, akkor valószínű mi segítjük őket. Segítettek ők már életükben eleget.
Felelőtlenek vagytok, szerencsétlenek vagytok. Elég egy hülye döntés (nálatok több is volt mondjuk), meg pár szerencsétlen külső körülmény, aztán egy életre elástátok magatokat a gyerekeitekkel együtt. Anyád nélkül nem megy. Nem fog menni se három gyerekkel, se kettővel. Legalábbis, ha jól értem. Tehát kitűnő zsarolási pozícióban van, mert egyszerűen nincs más választásod. Verheted a fejed a falba, hogy milyen hülyék is voltatok, de azon változtatni már nem tudsz.
Amit még tudsz, szépen anyukád lelkére hatni, összeülni az egész családnak, és kiszámolgatni az anyagi lehetőségeket.
Anyukádat teljesen megértem, eddig is rosszallhatta a korai gyerekvállalást, el tudom képzelni, mit szólhatott a másodikhoz, hát még a tervezett harmadikhoz. Hiába rohadtul kegyetlen az egész, de igaza van. És a kezességért cserében bizony joga is van ilyen kikötéseket tenni. Most fogyott el nála a cérna. Neki is éppúgy fájhat, mint neked, lehet, hogy ő is őrjöng belül.
Még van egy kis időtök átgondolni a lehetőségeket, remélem, sikerül ab. nélküli megoldást találni.
Le kell ülni, meg kell beszélni.
Amit én mondanék anyukámnak:
- Mivel bevállaltuk a 3 gyereket a CSOK-ot, nem kockáztatnám abortusszal a termékenységemet, hanem örülök, hogy tuti összejön, és nem kell büntetést fizetni.
- A gyerek megszületése után én/férjem/mindketten megcsináltatja az elkötést, és nem vállalunk több gyereket.
- Amint a legkisebb érett a bölcsődére, visszamegyek dolgozni, a szabadidőmben pedig tanulok addig is (pl. nyelvet).
- Minden kiadásunkat minimálisra vesszük, hogy minél kevesebb segítségre szoruljunk.
Cserébe értse meg, hogy nem szeretnél abortuszt, és a CSOK miatt anyagilag is kockázatos volna.
Valami megoldásnak kell lennie, csak kicsit várj te is, mert lehet, hogy kell nekik is idő, hogy lehiggadjanak, nyugodtan könnyebb lesz közös nevezőt találni.
Persze hogy a gyereket valasztanam, foleg hogy meg akartatok is 3.-at.
Anyad SZEGYELLJE MAGAT!
Miért kellene szégyellnie magát? Az egyetlen értelmesen gondolkodó szereplő a történetben. A kérdeznék nulla végzettség van, sosem dolgozott, a férj keresete nem elegendő, a szülők támogatják. Már egy gyereket se kellett volna bevallalni, de neki már kettő van és most a harmadikat terhes. Tipikusan az a fajta ember, aki cmásokra támaszkodik azért, hogy jusson valamire, ő nem tesz érte semmit.
Miből fognak a három gyerekkel megelni, ha eddig a kettő mellett is a szülők segítségére szorultak?
Hány éves vagy?Én-mint 3 gyerekes,40-es nő-csak egyet nem értek:MIÉRT NEM VÉDEKEZTETEK?????Azért 2 gyerek után csak van annyi eszetek,és tudásotok,hogy egy baba bármikor-még akár a menstruáció ideje alatt is,bár az esélye igen csekély-megfoganhat.Én is baromi termékeny voltam,mindhárom gyerekünk 1.-re összejött(a legkisebbnél 39 éves voltam).Ezért fogtam,és elköttettem magam.Neked nem ezt akarom javaslom,csak a FELELŐSSÉGTELJES fogamzásgátlást!
Többen szidták Anyukádat a hozzáállása miatt.Mivel nem tudjuk 100%-ban a teljes történetet,valószínűleg Ő látja a legtisztábban,legreálisabban az egész történetet.Szerintem kicsit sem akar rosszat,csak megpróbál HELYETTETEK jó döntést hozni.De komolyan!Köss csomót a farkára,mert ez így nem megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!