Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Kérlek valaki adjon tanácsot?!...

Kérlek valaki adjon tanácsot?! Nem bírom ki!

Figyelt kérdés
Tehát van már 2 gyönyörű gyermekünk, albérletben élünk, nem vagyunk gazdagok, de megvagyunk. Pár hónapja terhes lettem a harmadik picurral, akit sajnos elveszítettünk. Rögtön akkor házvásárlásba kezdtünk. Minden sínen volt, azt mondta az ügyintézőnk(aki ismerős), hogy simán megvan a hitel! Mi felújítottuk a házat közben, erre egy hete kiderült, hogy a bank adóstárs bevonása nélkül mégsem adja meg. Anyám elvállalta. De két napja kiderült, hogy terhes lettem. Valahogy a ciklus végén, már a várt mensi idejében jött össze, pedig "nem bennem fejezte be"(bocsánat a kifejezésért) a párom. Mivel egyenes ember vagyok, egyből elmondtam anyámnéknak, aki azt mondta, nem lesz adóstárs, ha megtartjuk. Mi természetesen nem akarjuk elvetetni, úgy érzem vége az életemnek. :( Választanom kell magyarul, a ház vagy a pici. Anyukámék rengeteget segítenek nekünk, félnek hogy nem fogunk boldogulni 3 gyerekkel. Mivel felvettük a csok-ot is 3 gyerkőcre, 3 éven múlva kb teherbe kéne esnem, mert 4 éven belül meg kell születnie. A kisebbik gyermekünk most fog bölcsődébe menni, valameddig visszamennék dolgozni, de gyedem nem lenne! Mit tennétek a helyemben?? Kérlek ne bántsatok, mert így is belehalok a fájdalomba! :((
2016. júl. 1. 08:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/104 anonim ***** válasza:
56%
Majd lesz külön vállalkozás, de egyelőre sajnos még nincs, csak tervben..
2016. júl. 1. 09:42
 32/104 anonim ***** válasza:
35%

És én így ismeretlenül és látatlanba azt szeretném kérni anyukádtól, ha átadnád, hogy a lelki egészséged miatt is aggódjon egy kicsit, ha a boldogulásotok és boldogságotok -egyébként helyesen- ilyen fontos számára.

Aki azt írja, hogy "mert a szülők már így is támogatják, stb." ; hát szerintem ezzel egyrészt nincsen gond, hogy támogatják, amivel természsetesen nem szabad visszaélni; de ezzel együtt azt gondolom, hogy súlyozni kell a dolgokat és a helyén kezelni a fontosságuk szerint; s egy már fennálló problémát, nem lehet egy még nagyobb probléma előidézésével orvosolni; hiszen amint a kérdező leírásából kiderül -legalábbis nekem úgy tűnik-, hogy hála Istennek, ő nem egy bagatell kérdésnek tartja a saját gyereke világra hozásának, vagy likvidálásának kérdését, mert valószínű bár látja a problémákat is a szituációban, de élő lelkiismerettel is bír.

2016. júl. 1. 09:45
 33/104 anonim ***** válasza:
90%
Én csak azt nem értem amúgy...felvettétek a csok-ot..és még is mire vettétek fel??? Azért itt van egy folyamat ami teljesen leegyszerűsítve annyi,hogy ha nem kaptatok hitelt és így nem lesz rendezve a vételár akkor a csok-ot se adják meg.Mire is utalnának akkor pénz?????
2016. júl. 1. 10:03
 34/104 anonim ***** válasza:
27%
megtartanám,már csak azért is,mert milyen most elvetetni,aztán 3-4 év múlva mégis babát szülni? mármint,hogy így előre tudva,tervezetten pár év múlva. anyukádat nem értem,ilyet egy nagymama se mond!!! ő is az unokája,és ha megtartod nem támogat,nem is értem mi jár a fejében :s
2016. júl. 1. 10:07
 35/104 A kérdező kommentje:
A hitel és a csok pozitív bírálatot kapott adóstárssal.
2016. júl. 1. 10:07
 36/104 anonim ***** válasza:
0%

Másik banknál megpróbálni a hitelt? Mekkora hitel kell egyébként? Mennyi a férjed jövedelme? Van-e más hiteletek?

Én több lehetőséget is látok, nem csak ezt a kettőt, hogy a abortusz vagy anyuka adóstárs. Mennyit költöttetek a házra? Te családodból senki nem lehet adóstárs? Adostars alatt nem rád gondolnak véletlenül? Hogy esetleg a kérelemről lemaradt, hogy házastsrskent adóstárs leszel? Melyik banknál próbálkoztatok? Mennyi a ház értéke? Hol található? Város? Falu?

2016. júl. 1. 10:12
 37/104 anonim ***** válasza:
82%

Komolyan nem értelek. Így is életképtelenek vagytok segítség nélkül, a tested kifacsarva, - szülések, vetélés- arra sincsen eszetek, hogy védekezzetek, de krvára kell az a harmadik baba...

Egy gyermeket felneveltem, 23 évesen 5 szakmája van, saját hitelmentes házban élünk, hitelmentes kocsikkal járunk. Csok, meg mindenféle segítség nélkül. Lehet lepontozni.

2016. júl. 1. 10:29
 38/104 anonim ***** válasza:
93%

nekem is zavaros kicsit. menyit keres a párod és hány évesek vagytok?

nekem fura, hogy szüleid nélkül nem boldogulnátok, erre gyesre a 3. gyereket vállaljátok. nyilván már itt van, ne vetesd el, de ez tényleg hátbaszúrás. azért ha az embert eltartják a szülei, max 1 gyereket vállal be, majd megy dolgozni, lábra áll és jöhet a többi gyere. na te még nem is dolgoztál, innen még minimum 4 évig kell segítenie titeket :(

2016. júl. 1. 10:44
 39/104 anonim ***** válasza:
79%
szóval csak szülöd sorba a gyerekeket, anyád támogat, és neked áll feljebb?!
2016. júl. 1. 10:46
 40/104 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Megérdemlem a mi hibánk. A pici nem ezt érdemli,örökké szenvedhetek emiatt, de nem tarthatom meg, mert különben nincs hová mennünk, azért indítottuk a hitelt mert az albérletünket (több éves itt lakás igéret ellenére) eladták a fejünk felől. 3 nap múlva ki kell költöznünk. Ezt soha nem heverem ki, de az én hibám, nincs más választásom. Máshol csak jövőre kaphattunk volna hitelt, de ez hosszú. Köszönöm még egyszer mindenkinek.
2016. júl. 1. 10:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!