Kérlek valaki adjon tanácsot?! Nem bírom ki!
És én így ismeretlenül és látatlanba azt szeretném kérni anyukádtól, ha átadnád, hogy a lelki egészséged miatt is aggódjon egy kicsit, ha a boldogulásotok és boldogságotok -egyébként helyesen- ilyen fontos számára.
Aki azt írja, hogy "mert a szülők már így is támogatják, stb." ; hát szerintem ezzel egyrészt nincsen gond, hogy támogatják, amivel természsetesen nem szabad visszaélni; de ezzel együtt azt gondolom, hogy súlyozni kell a dolgokat és a helyén kezelni a fontosságuk szerint; s egy már fennálló problémát, nem lehet egy még nagyobb probléma előidézésével orvosolni; hiszen amint a kérdező leírásából kiderül -legalábbis nekem úgy tűnik-, hogy hála Istennek, ő nem egy bagatell kérdésnek tartja a saját gyereke világra hozásának, vagy likvidálásának kérdését, mert valószínű bár látja a problémákat is a szituációban, de élő lelkiismerettel is bír.
Másik banknál megpróbálni a hitelt? Mekkora hitel kell egyébként? Mennyi a férjed jövedelme? Van-e más hiteletek?
Én több lehetőséget is látok, nem csak ezt a kettőt, hogy a abortusz vagy anyuka adóstárs. Mennyit költöttetek a házra? Te családodból senki nem lehet adóstárs? Adostars alatt nem rád gondolnak véletlenül? Hogy esetleg a kérelemről lemaradt, hogy házastsrskent adóstárs leszel? Melyik banknál próbálkoztatok? Mennyi a ház értéke? Hol található? Város? Falu?
Komolyan nem értelek. Így is életképtelenek vagytok segítség nélkül, a tested kifacsarva, - szülések, vetélés- arra sincsen eszetek, hogy védekezzetek, de krvára kell az a harmadik baba...
Egy gyermeket felneveltem, 23 évesen 5 szakmája van, saját hitelmentes házban élünk, hitelmentes kocsikkal járunk. Csok, meg mindenféle segítség nélkül. Lehet lepontozni.
nekem is zavaros kicsit. menyit keres a párod és hány évesek vagytok?
nekem fura, hogy szüleid nélkül nem boldogulnátok, erre gyesre a 3. gyereket vállaljátok. nyilván már itt van, ne vetesd el, de ez tényleg hátbaszúrás. azért ha az embert eltartják a szülei, max 1 gyereket vállal be, majd megy dolgozni, lábra áll és jöhet a többi gyere. na te még nem is dolgoztál, innen még minimum 4 évig kell segítenie titeket :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!