Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Eltudnatok olvasni, es kerlek...

Eltudnatok olvasni, es kerlek adjatok kulso szemmel tanacsot? Mert nincs kitol kernem ezt.

Figyelt kérdés

Szoval kezdem az elejen...6 hetes terhes vagyok,29 eves,van mar egy 5 eves fiam.Kulfoldon elunk,nagyon jo korulmenyek kozott,nincs anyagi gondunk.

Onallo,eros nonek tartom magamat,es egyedul nevelem a fiamat,mar evek ota,pedig van kapcsolatom,mar tobb mint 3 eve.O otthon el,nagyon jo munkaja van.most vett hazat,hogy haz tudjunk koltozni es egyutt eljunk majd.

Teherbe estem,aminek orulok,meg a parom is,ha tole van...ezt o fogalmazta igy meg.Egy honapban harom napot tolt velunk,mert dolgozik es a haz miatt is nem johet gyakran.Egyszeruen nem hiszi el hogy sikerult ennyitol teherbe esnem,mikor az elmult evekben sosem estem,es akkor gyakrabban voltunk egyutt.Azt mondta hogy apasagi tesztet akar,en mondtam meg abba is belemegyek barmilyen megalazo,mert nincs titkolnivalom...utana azt mondta ha nem csinalom amit o mond ha megszuletik elveszi tolem a gyermekemet.Ezert mondtam hogy nem adok jogokat a kezebe.Nem bizik bennem,betegesen feltekeny,ejjel allandoan hivogat,hogy nincs-e itt vki,es felek ha osszekoltoznenk bezarna a hazba es nem engedne elni vegkepp.O 42 eves de egyszeruen keptelenseg vele megertetni a viselkedese nem normalis.

a gyermek minden almom volt,elmondhattalanul vagyom egy masodik gyermekre mar regen.A fiam is alig varja a testveret,de a kapcsolatommal nem tudom mi legyen.Vallanatok ilyen helyzetben a babat?az a baj hogy en abortusz ellenes vagyok,nem is biztos hogy kepes lennek ra.Csak felek es megerositesre vagyom szerintem.Tudom hogy idegenektol varom ezt,de kerlek ha tudtok segitsetek.

Meg ,es eletem legjobb dontese volt.annyi hogy a fiamat is egyedul vallaltam de ott apuka nem keresett es kesz.De itt felek hogy mindent megtenne hogy elszakitsa tolem,ha nem vagyunk egyutt,ha meg igen akkor meg bezar a feltekenysege miatt.Tiszta szivembol szeretem ot,de nem egyszeru helyzet...Koszonom a valaszokat

2014. jan. 12. 12:44
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Bocsanat a hibakert,a laptopom nem a legjobb,es nincs ekezet,v.mint nehany betut kihagytam...elnezest.Es koszi ha elolvassatok.
2014. jan. 12. 12:47
 2/25 A kérdező kommentje:

Az utolso elotti mondat:Meg annyi,hogy a fiamat is egyedul vallaltam es eletem legjobb dontese volt...

Osszekeverte a gepem.

2014. jan. 12. 12:49
 3/25 anonim ***** válasza:
69%

Hogy tudsz egy ilyen embert szeretni??Ez beteg komolyan mondom..mert a féltékenység is betegség ám, és nagyon csúnya dolgok is beszokta következni miatta!!

Szerintem ha önálló erős nő vagyok, akkor szabadulj meg a párodtól és élj boldogan a 2 gyerekeddel..

Ha összeköltözöl egy "ilyennel" akkor a gyerekeid bánják.

Szüld meg azt a várva várt babát, és légy boldog egyedül..mert szerintem egy ilyen férfival csak szenvednél.

2014. jan. 12. 12:55
 4/25 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen.Igen,pontosan erre van szuksegem,hogy kivulallok hogyan latjak.Keptelen vagyok tisztan latni...
2014. jan. 12. 13:00
 5/25 anonim ***** válasza:
66%

Semmiképp nem vetetném el, de a pasival elbeszélgetnék, hogy milyen viselkedés ez! Nyugodtan elmondhatod neki, hogy akár 1 próbálkozásra is összejöhet a baba! Nálunk pontosan így volt, 2x is!

Nem egészséges dolog, ha ennyire féltékeny, ezt mindenképp le kell ülni-megbeszélni.

Mondd el neki, hogy szereted, de ha ezt így folytatja fel is út-le is út, és nem vehet részt a gyereke életében!

Nem fogják neki ítélni abban biztos lehet, hiába harcol!

2014. jan. 12. 13:17
 6/25 A kérdező kommentje:
koszonom szepen.
2014. jan. 12. 13:30
 7/25 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem se vetesd el a babát,már csak azért se mert ha ennyire szeretnéd soha nem tudnád magadnak megbocsájtani az abortuszt!!Ja és gondolod párod akkor békén hagyna?tuti kitalálna valamit,hogy zaklasson.

Amúgy én biztosan nem költöznék össze így egy emberrel...ez minden csak nem szeretet!

2014. jan. 12. 13:33
 8/25 anonim ***** válasza:
49%

Sose bocsátanád meg magadnak az abortuszt. Nagyon szeretnéd ezt a babát, a körülményeid is jók, hát vállald őt.

A kedves pároddal meg beszélgess el, bár szerintem nem sok értelme van..

Előttem már leírtak mindent.

Boldog babavárást.

2014. jan. 12. 13:39
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod már ezt a faszit márpedig nagyon úgy néz ki, hogy nem és úgy gondolod egyedül is meg tudnál adni neki mindent anyagilag is akkor nem szép, de mond neki azt hogy sorry nem a te gyereked mond hogy összeálltál mással ennyi. Apaságiba meg nehogy belemenj, nehogy bizonygatod kelljen már bármit is....
2014. jan. 12. 14:02
 10/25 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen,nagyon kedvesek vagytok,hogy irtatok.En is igy gondolkodom,keptelen vagyok abortuszra,sosem volt,es nem birnam raszanni magamat.

Csak a kapcsolatomat kell megoldanom...

2014. jan. 12. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!