Valaki adna tanácsot?

Figyelt kérdés

Sziasztok az van,hogy 2hónapja van barátom már volt köztünk sz.x.

Én 16éves vagyok ő 17 és egyszer csak beleültem a p.niszébe ő ellenkezett az egészért,de bele adta a derekát ,de amikor beleültem egyből ledobott magáról,hogy ez így nem jó bajok lehetnek és hát most szerintem baj van.

1hónapja volt ez a dolog azóta nem jött meg és reggeli hányinger is van emelt még van fáradékonyság,de ez nem olyan nagy mértékű.

Volt egy tesztem 2napja,de negatív lett,még azért várunk 3-4 napot és ismételjük.( nagy valószínűséggel terhes vagyok )

Anyámnak beszámoltam az egészről,de nem igazán törődik vele/velem,barátom természetesen segít,de ő is csak tanul még.

Nagy valószínűséggel elvetetem mert,nem olyanok az anyagi körülmények,hogy egy gyereket feltudjak nevelni főleg ilyen felfogással ami nekem van.

Párom se nagyon akarja,de ő ezt mondta nekem "Én nem vehetlek rá ilyen nagy döntésre,hogy vetesd el,de segítek a döntést meghozni"

És én se akarok még gyereket előttem az egész élet és egy oltári nagy hülyeségből jött ez,még tanulni akarok.

Nagyon nagyon,de nagyon oc.mány dolog,ha 16évesen lenne egy abortuszom?

Legyenek szívesek,ne olyanokat írni,hogy k..va vagyok gondolkodtál volna előtte és a többi.

Most eléggé lehangolt vagyok.

2013. jún. 25. 15:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
79%
Vetesd el, ha nem tudnád vagy nem akarod felnevelni, az a legtisztább. Csak anyukádat is vond be, mert szükség lesz rá az abortuszhoz, mivel kiskorú vagy. És ezután mindig védekezz!
2013. jún. 25. 15:08
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
remélem többet nem leszel iylen felelőtlen akkor sem ha nem vagy terhes. A tesztnek már pozitvnak kellett volna lennie ha 1 hónapja volt az akció de az a biztos ha ujra csinálsz egyet. TÖBBET NE CSINÁLJ ILYET.
2013. jún. 25. 15:08
 3/21 A kérdező kommentje:

Igen igen többet ilyet az életben soha soha,de soha.

Mennyire kellemetlen az abortusz.

Most a páromat várom,hogy hozza a tesztet diákmunkán van nekem sajnos nincs pénzem tesztre se.

2013. jún. 25. 15:10
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy terhes. Ha eltelt azóta 1 hónap, közben nem voltatok védekezés nélkül együtt, akkor a teszt már régen kimutatta volna. Hogy megnyugtasd magad, tesztelhetsz még egyet, de terhes az nem vagy. :)

Valószínűleg még nem szabályosak a ciklusaid.

Legközelebb használjatok gumit.

2013. jún. 25. 15:11
 5/21 anonim ***** válasza:
63%

Nem is biztos hogy terhes vagy. Nekem is volt, hogy késett a menzeszem, és ha nagyon akarom, akkor most is találok magamon terhességi tüneteket, pedig nem vagyok az.

Várd meg hogy mit mond a következő teszt, és mindenképpen menj el dokihoz hogy ő mit mond.

Egyébként tényleg felelőtlen voltál, de a barátod gondolkodásmódjából és felnőttségéből tanulhatnál egy kicsit.

Az meg, hogy ki mit ír itt az abortuszról, ne érdekeljen. Dönts úgy, ahogy te akarsz és ne várd mástól a problémád megoldását. Kezdj el felnőni! És ezt nem bántásból írom.

2013. jún. 25. 15:12
 6/21 anonim ***** válasza:
63%

Az abortusz nem fájdalmas, inkább csak kellemetlen utána pár napig. Maga a műtét 15 perc, altatásban végzik, ha minden oké, akkor már aznap délután hazaengednek. Ára 30000ft.

Majd írd meg mit teszteltél.

2013. jún. 25. 15:13
 7/21 A kérdező kommentje:

Igen azóta mindig használunk gumit.

Sőt a párom úgy gondolja,hogy,ha most nem vagyok terhes irány a dokihoz és iratunk fogamzásgátlót és megkérdezzük,hogy mi ez ami most velem van.

Pontosan Május 23. án jött meg utoljára és most 23.án csináltunk egy tesztet

2013. jún. 25. 15:15
 8/21 A kérdező kommentje:
Ára 30000ft. ezt aznap kell befizetni vagy ez,hogy működik?
2013. jún. 25. 15:16
 9/21 anonim ***** válasza:
75%
Van egy elbeszélgetés egy családvédelmissel, miután megállapítják a terhességet, és te az abortusz mellett döntesz. Ő ad egy csekket, akkor kell befizetni a 30.000-t. Utána vissza a családvédelmishez, kitölti a papírokat, és irány vissza a doki, aki ad egy időpontot a műtétre.
2013. jún. 25. 15:19
 10/21 A kérdező kommentje:

Értem remélhetőleg megtudjuk oldani a 30000ft-ot.

Ha ma negatív akkor 100%-hogy nem vagyok terhes?

2013. jún. 25. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!