Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Eltudnatok olvasni, es kerlek...

Eltudnatok olvasni, es kerlek adjatok kulso szemmel tanacsot? Mert nincs kitol kernem ezt.

Figyelt kérdés

Szoval kezdem az elejen...6 hetes terhes vagyok,29 eves,van mar egy 5 eves fiam.Kulfoldon elunk,nagyon jo korulmenyek kozott,nincs anyagi gondunk.

Onallo,eros nonek tartom magamat,es egyedul nevelem a fiamat,mar evek ota,pedig van kapcsolatom,mar tobb mint 3 eve.O otthon el,nagyon jo munkaja van.most vett hazat,hogy haz tudjunk koltozni es egyutt eljunk majd.

Teherbe estem,aminek orulok,meg a parom is,ha tole van...ezt o fogalmazta igy meg.Egy honapban harom napot tolt velunk,mert dolgozik es a haz miatt is nem johet gyakran.Egyszeruen nem hiszi el hogy sikerult ennyitol teherbe esnem,mikor az elmult evekben sosem estem,es akkor gyakrabban voltunk egyutt.Azt mondta hogy apasagi tesztet akar,en mondtam meg abba is belemegyek barmilyen megalazo,mert nincs titkolnivalom...utana azt mondta ha nem csinalom amit o mond ha megszuletik elveszi tolem a gyermekemet.Ezert mondtam hogy nem adok jogokat a kezebe.Nem bizik bennem,betegesen feltekeny,ejjel allandoan hivogat,hogy nincs-e itt vki,es felek ha osszekoltoznenk bezarna a hazba es nem engedne elni vegkepp.O 42 eves de egyszeruen keptelenseg vele megertetni a viselkedese nem normalis.

a gyermek minden almom volt,elmondhattalanul vagyom egy masodik gyermekre mar regen.A fiam is alig varja a testveret,de a kapcsolatommal nem tudom mi legyen.Vallanatok ilyen helyzetben a babat?az a baj hogy en abortusz ellenes vagyok,nem is biztos hogy kepes lennek ra.Csak felek es megerositesre vagyom szerintem.Tudom hogy idegenektol varom ezt,de kerlek ha tudtok segitsetek.

Meg ,es eletem legjobb dontese volt.annyi hogy a fiamat is egyedul vallaltam de ott apuka nem keresett es kesz.De itt felek hogy mindent megtenne hogy elszakitsa tolem,ha nem vagyunk egyutt,ha meg igen akkor meg bezar a feltekenysege miatt.Tiszta szivembol szeretem ot,de nem egyszeru helyzet...Koszonom a valaszokat

2014. jan. 12. 12:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szia. Nem vagy egyszerű helyzetben. Sajnos az apa is fordulhat bírósághoz, és akkor már kötelezhetnek, hogy apasági vizsgálatot csináltass. A gyerek szempontjai az elsők ilyenkor és a gyereknek joga van az apjához. Hogy ezt a jogot melyik fél akarja érvényesíteni az mellékes, mert úgyis a bíróság dönt.
2014. jan. 13. 16:46
 22/25 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.Nehez,mert apanak csodalatos,van neki is egy kisfia,es latom hogy hogyan banik vele.

Tudom hogy a gyerekemnek joga van az apjahoz,meg hat nem is akarnam oket elszakitani egymastol,csak nem ertem hogy hogy mondthat ilyet hogy nem az ove...azaz folmerul benne...ah.Nehez lesz,de egyenlore varok,hogy hogyan viselkedik.Januar vegen jon hozzam es akkor mindent megbeszelunk rendesen.Tegnap voltam ultrahangon,es lehet hogy ikrek.:)ez meglepett rendesen.De csak az egyik petezsakban van embrio,a masikban nm latszik.Lehet hogy nem is lesz benne.Mondjuk 6 hetes vagyok,lehet hogy meg abban is lesz vmi...:)mglatjuk.Koszonom a segitsegeteket!

2014. jan. 14. 14:52
 23/25 anonim ***** válasza:
51%
A leírtak alapján nyilván az tűnik helyesnek, ha nem maradsz egy ilyen betegesen viselkedő férfi mellett, aki nem csak hogy megalázott a feltételezésével, de meg is fenyegetett, hogy elveszi tőled az általa nem elismert gyereket. Viszont a dolog nyilván többtényezős: ő az apja, tehát döntsd el, súlyos-e a dolog annyira, hogy elszakítsd őket egymástól. Azt írod, jó apa, tehát ettől nem kéne (elvileg) tartanod. Viszont csak Te ismered, tudod, hogy vajon mire lenne képes, és mennyire üres szavak ezek, vagy tényleg boldogtalan lenne mellette az élet(etek). Ha utóbbira van nagyobb esély, akkor jobban jársz, ha nélküle neveled fel a két (vagy három:) gyerkőcöt, bár azt tudnod kell, egyedül ez iszonyat nehéz, még ha erős, önálló nő is vagy. Természetesen nem kell emiatt bármit elviselni, csak mérlegelni. Amit esetleg még tehetsz, hogy Te is ultimátumot adsz: megcsinálod az apaságit (úgyis tudod, hogy ő az apa), de akkor menjen pszichológushoz! A pozitív eredmény talán felébreszti benne a bűntudatot, és elmegy terápiára, ami kijózanítja ebből a beteges féltékenységből. Minden jót kívánok, és jó egészséget!
2014. jan. 20. 14:27
 24/25 anonim ***** válasza:
52%
Hihetetlen, hogy itt akarmilyen problemaja van az ember lanyanak a parjaval, szinte egytol-egyig jonnek ra a valaszok, hogy "hagydd el, dobd ki". Kupecnek semmi sem draga, igaz? Egy par sorbol nem derulhet ki, milyen ember is valojaban a parod. Biztosan sok jo tulajdonsaga is van, ha ilyen reg egyutt vagytok. Az is lehet, maskepp viselkedne, ha egyutt laknatok. Egy par beszelgetest azert mindenkeppen meger, miattad es a gyerekek miatt is. Szerintem nyugodtan belemehetsz az apasagi tesztbe is, lehet hogy kulonben ez verne eket kozetek, ha viszont tudna hogy tenyleg az ove, lenyugodna. Valahol egy kicsit egeszseges hogy feltekeny, hisz nem latjatok egymast minden nap, es neked egy kicsit bok is, hiszen ez azt jelenti, hogy o teged szepnek es kivanatosnak tart, olyan nonek, aki masnak is tetszhet. Probald meg igy felfogni es talalni egy arany kozeputat. De semmikepp se "dobd ki" anelkul, hogy ne beszeltetek volna a problemaitokrol. A legtobb esetben van megoldas, csak meg kell talalni.
2014. jan. 30. 10:23
 25/25 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél?
2014. febr. 3. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!