Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Indulásnak elég lesz-e e (és...

Indulásnak elég lesz-e e (és ha igen kb mennyire időre) az alábbi pelusokból, vagy melyikből kellene még inkább venni? Első baba lesz, nincs kitől tanácsot kérnem, úgyhogy nagyon várom a válaszokat 1-3 kg: 70 db 3-6 kg: 208 db

Figyelt kérdés
2014. jan. 11. 15:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szia bár én nem szültem még meg de én a 2-5kg osbol akarok kb 60dbot venni aztan 3-6.
2014. jan. 11. 16:12
 2/12 anonim ***** válasza:

En Pampers 1-es,pelusbol vettem egy csomagotba korhazba es 2-es pelusbol ket csomagot itthonra.

Igaz, masodik gyerkoc lesz, de napi 8 pelenkaval kell atlagosan szamolni az elso idokre.

2014. jan. 11. 16:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Én csak 2-es pelenkát vettem. Ha esetleg mégsem lenne a baba 3 kiló akkor még az apuka gyorsan tud venni kisebbet, szerintem. Nehogy kidobott legyen az a pénz.
2014. jan. 11. 16:15
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekünk volt 200 db 2-5 kg-ig pelus. 3 kg-val született a babám és lassan is hízott, mégis vártam, hogy végre elfogyjon. Nem érdemes olyan piciből többet venni. Ez a 200 db elég volt kb. egy hónapig. Az elején számolj nyugodtan napi 8 darabbal. Kérdés, hogy mennyi idő neked az indulás. Mennyi idő múlva akarsz megint venni. Ennyi pelus egyébként több mint egy hónapra elég lesz.
2014. jan. 11. 16:32
 5/12 anonim ***** válasza:
Milyen pelus van 1-3 kg között? SZerintem ebből felesleges venni. Sima 1-es pelusból vettem, azt vittem a kórházba, egy kis csomag Pampers volt. Fiam 3680 gr-mal született, jó volt rá, otthonra is olyat vettünk, de csak összesen kb 2-3 kis csomaggal fogyott el. Szerintem nem érdemes előre betankolni kis méretből.
2014. jan. 11. 16:35
 6/12 anonim ***** válasza:
1-3 kg-ost szerintem felesleges venni. Van a Liberonak is 1-es, meg a Pampersnek is 1-es, a Libero 2-5 kg, a 2es meg már 3-6 kg-os. Én az 1-ből vennék 60 db-ot, a 2-ből többet, aztán ha kell, még mindig tudtok venni kicsit. Ha meg más márka, akkor is így kb.
2014. jan. 11. 17:16
 7/12 anonim ***** válasza:
és kezdetnek milyen márkát vetettek? csak a Pampers jó?
2014. jan. 11. 17:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Én vettem Pamperst és Liberot is. Végül a Libero vált be, de ez teljesen egyénfüggő szerintem.
2014. jan. 11. 17:45
 9/12 anonim ***** válasza:
azért is jo ha nem veszel enyi pelenkát mert legalább el tudsz szabadulni otthonrol "pelus vásárlás" cimszo alatt.jol fog jönni. Az 1-3kg ig az aszem a koraszülött méret az nem kell elég a 2-5 kgig aztán a 3-6. Átlagosan 3kgal születnek szoval az 1-3ig az kicsi lesz.
2014. jan. 11. 20:24
 10/12 anonim ***** válasza:

Kicsinek a fehér Pamperst használtuk, később a Liberot. Gyerekfüggő, melyik válik be.

Én az "elszabadulás otthonról"-ra nem terveznék. Nem tudjuk hol laknak. Nálunk pl gyalog elérhető távolságban dm vagy szupermarket nincs. Jogsim meg akkor nem volt. Így jól jött, hogy van otthon készlet, volt mihez nyúlni. Sőt, én 3as méretet is vettem.

2014. jan. 11. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!