32. hetes genetikai UH-on 1700 grammra tippelték a baba súlyát. Aggódnom kell?
Ma volt a 32 hetes genetikai UH-on, ahol már súlymérés is volt. A baba méretei alapján a kalkulált súly 1700 gramm. Engem már most az ambulanciára akartak küldeni a további teendőkért. Felhívtam az orvosomat, akivel hétfőn találkozom, ő azt mondta, hogy sehova ne menjek, mert hétfőn ő is megnézi ezt a súlyt. Ha valami nagyon nagy gond lenne, akkor biztos nem várna hétfőig, 12 éve ő az orvosom, és már két gyereket szültünk együtt, most pedig a 3-at. A 2. gyermekem súlya 32 hetesen 1800 gramm volt, akkor kb a frászt hozták rám a kórházban.
Hasonló tapasztalatok?
Ööö, bocs a kérdésért, de ez kevés vagy sok?
Azt tudod ugye, hogy az ultrahangosok (vagyis a program) csak becsüli a súlyt, ha már egy-két millimétert elnéz a szonográfus vagy az orvos, már totál fals eredményt ad!
Nem teljesen értem, mi a gond?
Nekünk 1720 g-ra tippelték UH alapján a 32. héten, senki nem mondta hogy ez probléma lenne?! 38 hetesen 3100-ra becsülték. Azt sajnos még nem tudom mennyi lesz végül, mert nem akar kibújni így a 41. héten sem...
Első vagyok.
Ha van elég magzatvized, jó a keringés, a szívhang, lepény, stb. nem értem mi baja volt a szonográfusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!