Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Kérlek valaki adjon tanácsot?!...

Kérlek valaki adjon tanácsot?! Nem bírom ki!

Figyelt kérdés
Tehát van már 2 gyönyörű gyermekünk, albérletben élünk, nem vagyunk gazdagok, de megvagyunk. Pár hónapja terhes lettem a harmadik picurral, akit sajnos elveszítettünk. Rögtön akkor házvásárlásba kezdtünk. Minden sínen volt, azt mondta az ügyintézőnk(aki ismerős), hogy simán megvan a hitel! Mi felújítottuk a házat közben, erre egy hete kiderült, hogy a bank adóstárs bevonása nélkül mégsem adja meg. Anyám elvállalta. De két napja kiderült, hogy terhes lettem. Valahogy a ciklus végén, már a várt mensi idejében jött össze, pedig "nem bennem fejezte be"(bocsánat a kifejezésért) a párom. Mivel egyenes ember vagyok, egyből elmondtam anyámnéknak, aki azt mondta, nem lesz adóstárs, ha megtartjuk. Mi természetesen nem akarjuk elvetetni, úgy érzem vége az életemnek. :( Választanom kell magyarul, a ház vagy a pici. Anyukámék rengeteget segítenek nekünk, félnek hogy nem fogunk boldogulni 3 gyerekkel. Mivel felvettük a csok-ot is 3 gyerkőcre, 3 éven múlva kb teherbe kéne esnem, mert 4 éven belül meg kell születnie. A kisebbik gyermekünk most fog bölcsődébe menni, valameddig visszamennék dolgozni, de gyedem nem lenne! Mit tennétek a helyemben?? Kérlek ne bántsatok, mert így is belehalok a fájdalomba! :((
2016. júl. 1. 08:45
 71/104 anonim ***** válasza:
50%

"Ezt soha nem heverem ki, de az én hibám, nincs más választásom. " de igen, van.

"Máshol csak jövőre kaphattunk volna hitel" egy évet nem ér meg a gyereked élete??

Nem akarok tudni róla, hogy ilyen emberek gyereket nevelnek.

2016. júl. 1. 13:32
 72/104 anonim ***** válasza:
42%

De mikor voltatok a többi banknál? Egy hónapja? Kettő? Akkor még nem volt meg a fél éves munkaviszonya és ezért nem volt hitelképes.

De te feladtad, beadod q derakad anyukadnak, hát hajrá. Meggondolatlanok vagytok, nem tudtok gondoskodni magatokról, de remélem ezek után azért majd védekeztek normálisan...

2016. júl. 1. 13:34
 73/104 A kérdező kommentje:
De akkor elúszna az önerőnk, plusz a ház amire már nem kevés lett költve. 3 gyerekkel meg még úgysem kapnánk attól tartok. Istenem bár lenne megoldás. Ilyenkor könnyű mondani, hogy várunk egyévet, de addig is innen az albérletből 3 napunk van elmenni, nem találok olyan albérletet ami nem ingatlanközvetítő által kiadó, de a közvetítői díjon felül min. 2, de több helyen 3 havi kauciót is kérnek. Na nekünk már semmi plusz nincs. Ez a ház volt a reményünk, ebben van a pénzünk is ami volt.
2016. júl. 1. 13:39
 74/104 anonim ***** válasza:
24%
Nem akarod megtartani őt és abban bíztál, hogy biztatást kapsz. Örökbe adás nem lenne megoldás? Mégse kéne meghalnia csak a hülye csok miatt!!!!
2016. júl. 1. 13:43
 75/104 A kérdező kommentje:
Nem akarom megtartani???? 2 gyermekem van imádom őket! Tudom miről beszélek, szeretem már most a picit is, a szívem szakad bele, de nem látok kiutat. A házba már költözhetnénk, ott a gyönyörű szobájuk készen a kicsikéimnek, benne van minden pénz is. Hová vinnénk így már a két meglévő gyerekünket? Már csak miattuk is a kevésbé rosszabb döntést keresem. De egyszerűen nem tudom mit tegyek. :(
2016. júl. 1. 13:47
 76/104 anonim ***** válasza:
75%
8 milliónál kisebb összeg nem jöhet szóba? Amit adna a bank adóstárs nélkül is 1 fizetésre.
2016. júl. 1. 13:51
 77/104 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem, mivel a ház ára 11,5 abból lejön az önerő és a csok. Ígyis több mint 8 millió a hitel. Mivel az önerő volt a foglaló, így azt buknánk, na meg a beleölt munkát és plusz még 500e a festés.
2016. júl. 1. 13:57
 78/104 anonim ***** válasza:
25%

500E a festés??? :O mi múlt héten festettünk, 25.000E volt.

én eddig bevettem, de egyre érdekesebbeket mondasz.

11,5 a ház, 1M volt az önerőtök, 8M a hitel, 2,5M csokot kaptatok 3 gyerekre?

2016. júl. 1. 14:14
 79/104 anonim ***** válasza:
64%

2,2 a csok 3 gyerekre,ez oké.

De minden hiteles ingatlanvàsàrlàsnàl ott van az a kitétel,ha önhibàdon kìvül nem tudod megvenni(hitelképtelenség, halàleset stb..) ilyen esetben a foglaló visszajàr. A festést bukod. Ugyanìgy az eladónak is lehet ilyen indoka.

Hadovàlsz össze-vissza.

2016. júl. 1. 14:21
 80/104 anonim ***** válasza:
56%
(Off Utolsó, en világosan emlékszem rá, hogy anyám 5 éve festette ki a kisebb szobát, azért fizetett 45ezret, baráti aron)
2016. júl. 1. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!