Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Az abortusz elítélendő akkor...

Az abortusz elítélendő akkor is, ha a többi gyerek normális felnevelése érdekében történik?

Figyelt kérdés
Ha pl. van két gyerek és a harmadik gyerekkel romlana a család amúgy is alacsony életszínvonala, a gyerekek étkezése, számlák kifizetése is gond lenne. Vagy az anya egyedülálló és ha kiesik a munkából, nem tudja miből neveli a gyereket. Ilyen esetben nektek mi lenne a fontosabb felnevelni a meglévő gyereket/gyerekeket vagy megtartani a magzatot? Bevállalnád a szegénységet, vagy esetleg azt hogy a gyerekeid egyhangúan táplálkoznak, nem kapnak meg semmit amire vágynak?
2015. okt. 22. 16:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/118 anonim ***** válasza:
13%

"a saját teste felett való rendelkezeshez"

Csodálkozom, hogy csak 27-re jött az "őtestéző" téveszme.

Ha valakinek a saját testében nőni kezd egy sejthalmaz, azt rákos daganatnak hívják, és valóban általában el kell távolítani, mert elburjánzik és megöli a gazdaszervezetet.

De hát egy olyan struktúra, ami két ember szerelmes öleléséből származik és a fogantatástól percről- percre fejlődik, alakul - egészen a fogantatástól ~20 évig, az nem rákos daganat, vagy gennyes kelés.

2015. okt. 22. 21:18
 32/118 anonim ***** válasza:
75%
Nincs olyan hogy elitelendö valami.Nem feladatunk egymas megitelese ugygondolom
2015. okt. 22. 21:38
 33/118 anonim ***** válasza:
76%

"Csodálkozom, hogy csak 27-re jött az "őtestéző" téveszme." - én meg azon, hogy ezt még mindig nem érti valaki - pedig állandóan szóba kerül...:(

A nő MÉHE az igenis a nő teste - tehát joga van eldönteni, hogy minek van a méhében helye, és minek nincs helye ott.

(senki sem azt mondta egy szóval se, hogy a magzat lenne a nő teste...)

2015. okt. 22. 22:44
 34/118 anonim ***** válasza:
12%
Akkor tehát egy 8 hónapos valamit is kidobhat, mert nincs "ott helye" értem, köszönöm.
2015. okt. 22. 22:56
 35/118 anonim ***** válasza:
71%

#35, teljes nyugalommal... úgy hívják, hogy élve szülés... (még az se biztos, hogy kis súlyú lesz)...

Szerintem próbáltál visszavágni, de nem gondoltad át semennyire, hogy mit írsz... vagy tévednék?

2015. okt. 22. 23:15
 36/118 anonim ***** válasza:
15%
nem, próbálom megérteni az őtestézőket, az apa nélkül őtestézőket,mikor az az apa őteste is, meg a magzat őteste is, csak nekik nincs joguk, kuss, nő őteste - nem élveszülésre gondoltam, hanem egy 8 hónapos darabokban való kiszaggatására, koponyaösszezúzással, ahogy azt 3-4 hónaposnál is teszik, hogy ne legyen, mert nem kell.
2015. okt. 22. 23:19
 37/118 anonim ***** válasza:
77%

"nem élveszülésre gondoltam, hanem egy 8 hónapos darabokban való kiszaggatására, koponyaösszezúzással, ahogy azt 3-4 hónaposnál is teszik, hogy ne legyen, mert nem kell." - értem, szóval csak a szokásos magzatvédő-propahanta...

(valójában a kb 14 hetesnél idősebb magzat abortálását úgy végzik, hogy hormonálisan fellazítják a méhszájat, és fájáskeltő infúzióval beindítják a szülést... ugye... már ha hanyagoljuk a manipulatív népbutítást...)

2015. okt. 22. 23:48
 38/118 anonim ***** válasza:
70%

Elkepeszto hogy milyen konnyen egymasnak ugrotok...

Nem itelnem el azt sem aki embert ol.nem az en dolgom itelkezni.utalhatom lehetek duhos akar megkereshetem es megolhetem de itelkezni azt nem.

Azert meg plane nem fogok elitelni valakit mert elvetet egy magzatot amihez semmi kozom.Segiteni meg nem tudok hogy tisztessegel felnevelhesse.Tokeletes fogamzasgatlad nincs tessek biologiat tanulni

2015. okt. 22. 23:48
 39/118 anonim ***** válasza:
18%
hát ez tényleg nagyon szuper megoldás 38, hogy ne legyen az őtestében daganat, mert nem kell. Semmi "magzatvédő prop. leszarom, mit őtestéznek, csak meg akarom érteni, hogy tudják lehazudni maguknak az emberek a valóságot.
2015. okt. 22. 23:59
 40/118 anonim ***** válasza:
79%
" csak meg akarom érteni, hogy tudják lehazudni maguknak az emberek a valóságot." - mire gondolsz pontosan?
2015. okt. 23. 00:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!