Az abortusz elítélendő akkor is, ha a többi gyerek normális felnevelése érdekében történik?
Első vagyok.
Nem értem miért kell lepontozni!!? A kérdező a VÉLEMÉNYEMRE volt kíváncsi! Én elmondtam. Én sem foglak lepontozni azért amiért neked is megvan a SAJAT VÉLEMÉNYED. A gyerek nőjön fel nyomorogva? Hogy ne tudjak neki mindent megadni? Szánalmas.
kering a neten egy mókás történet, amikor rosszkor jön a 2. baba,nagy ANYAGI nehézségek elé néznek, és az anyuka segítségért megy az orvoshoz:
"Az orvos gondolkodóba esett, majd így szólt:
– Azt hiszem, van egy jobb megoldás, ami az Ön számára is kevésbé veszélyes!
A nő elmosolyodott, gondolván, a doki megértette, mit szeretne. Az orvos folytatta:
– Nézze, hogy ne kelljen egyszerre két kisbabára vigyáznia, és költenie, öljük meg ezt, amelyik az ölében ül most.
Ha meg akarjuk ölni az egyiket, mindegy, hogy melyik az, nem igaz? Az Ön testére semmi veszélyt nem jelentene, ha az ölében lévő babát választaná!
A nő elszörnyedt."
Első vagyok.
Miért jobb ha több gyerek nyomorog??? Aztán azért leszek szar anya, mert nem adok meg mindent a gyerekeimnek, minek szültem ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!