Az abortusz elítélendő akkor is, ha a többi gyerek
normális felnevelése érdekében történik?
Figyelt kérdés
Ha pl. van két gyerek és a harmadik gyerekkel romlana a család amúgy is alacsony életszínvonala, a gyerekek étkezése, számlák kifizetése is gond lenne. Vagy az anya egyedülálló és ha kiesik a munkából, nem tudja miből neveli a gyereket. Ilyen esetben nektek mi lenne a fontosabb felnevelni a meglévő gyereket/gyerekeket vagy megtartani a magzatot? Bevállalnád a szegénységet, vagy esetleg azt hogy a gyerekeid egyhangúan táplálkoznak, nem kapnak meg semmit amire vágynak?
Ha nem tud neki enni adni, vannak, akik igen.És a legtöbb, amit megtehet érte, az, ha olyanokra bízza a gyereket, akik segíteni tudnak neki.
2015. nov. 5. 21:15
92/118 anonim válasza:
Nem divat az utóbbi 50 évben gyereknek Magyarországon éhen-halni. Divat viszont az utóbbi években ilyeneket rinyálni nőstényeknek: "majd amikor este a gyerek sírva kér enni mert éhes" #90-es, hát ne szaporodj. Mindenkinek jobb.
2015. nov. 5. 22:33
93/118 anonim válasza:
Én nagyon szeretnék gyereket,és akár másét is szívesen felnevelném és úgy szeretném mintha édes lenne!Nem muszáj elvetetni egy gyermeket mikor örökbe is lehet adni! Mért kell megölni ha már megfogant? Sokak szeretnének és nem lehet nekik!
2015. nov. 6. 21:26
94/118 anonim válasza:
Aztán a gyerekeim, cserébe hogy szegénységbe sodortam őket mert elvállatam mégegy gyereket öreg koromra bedugnak egy otthonba és s**rba se vesznek, méghozzá jogosan.
Most képzeljétek el. Otthon éltek mondjuk anyával és tesóval. A pénzből épphogy kijöttök. Anya terhes lesz és úgy dönt megtartja. Ti ebből azt fogjátok észrevenni hogy nemhogy ruhára, de napi egy étkezésre alig lesz pénz és úgy fogsz felnőni hogy szakadt koszos holmikban jársz és naponta egyszer eszel, de nembaj, mert van cuki kistesó aki miatt anyu idegi ronccsá válik és ezt valszeg rajtad tölti ki mikor szóvá teszed hogy a 2 számmal kisebb szétszakadt cipő helyett kéne új.
Ti komolyan ilyen életre akartok ítélni nem is egy henm egyszerre több gyereket? Nem tudom ez vagy az abortusz rosszabb de elég álszent dolog lenne ezután azt prédikálni hogy sokkal jobb megtartani.
2015. nov. 6. 23:33
95/118 anonim válasza:
Az örökbeadást még megfontolnám, de így is kimaradnék a munkából, amit lehet hogy nem minden anya engedhet meg magának.
2015. nov. 6. 23:34
96/118 anonim válasza:
Kedves 94-es! Én ismerek olyan nőt, aki még az általad felvázolt gyerekkornál is rosszabbat élt meg. Ráadásul az apja meghalt, amikor 14 éves volt a lány, az anyja meg pszichiátriára került, ahonnan soha nem is jött ki többé. A lány több nevelőszülőhöz került, akik vagy szerették, vagy nem. Aztán összeszedte magát, kezébe vette a saját sorsát és nagy erővel, de igen magasra küzdötte fel magát. Ma már egy banknál vezetőpozíciót tölt be, van szerető férje és családja is. Egyik gyerek sem érdemel sanyarú sorsot, de halált sem! Én tudod mit teszek? Elítélem az abortuszt és támogatom a szegény, vagy beteg gyerekeket. Nem ez lenne inkább a helyes? Persze értem én, hogy az abortusz a könnyebb választás...
2015. nov. 7. 10:04
97/118 anonim válasza:
Még jó, hogy én döntök erről és nem más. :)
2015. nov. 7. 10:17
98/118 anonim válasza:
(Nem a korábbi válaszadó vagyok, a megegyező százalék csak véletlen.)
#utolsó
2015. nov. 7. 10:18
99/118 anonim válasza:
Igen. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy helyesen cselekszik, avagy nem. Aztán vagy számot kell adnia majd a rossz döntéseiről, vagy nem. Én inkább úgy élek, hogy ne kelljen a rossz döntéseim miatt bűnhődnöm soha.
2015. nov. 7. 13:02
100/118 anonim válasza:
Máshogy vélekedünk a helyes és helytelen cselekedetről, tehát ez a történet a te értelmezéseidben (miszerint én nyilvánvalóan szar lennék) megbukott.
Te majd elszámolsz a saját dolgaiddal..ahogy én is. Aszerint, hogy mi volt helyes és mi nem. Nálad ez..nálam az.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!