Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Az abortusz elítélendő akkor...

Az abortusz elítélendő akkor is, ha a többi gyerek normális felnevelése érdekében történik?

Figyelt kérdés
Ha pl. van két gyerek és a harmadik gyerekkel romlana a család amúgy is alacsony életszínvonala, a gyerekek étkezése, számlák kifizetése is gond lenne. Vagy az anya egyedülálló és ha kiesik a munkából, nem tudja miből neveli a gyereket. Ilyen esetben nektek mi lenne a fontosabb felnevelni a meglévő gyereket/gyerekeket vagy megtartani a magzatot? Bevállalnád a szegénységet, vagy esetleg azt hogy a gyerekeid egyhangúan táplálkoznak, nem kapnak meg semmit amire vágynak?
2015. okt. 22. 16:49
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/118 anonim ***** válasza:
16%

"nem tudod megvédeni, hogy ilyen közegben, ilyen elvárások között nőjön fel.."

:D:D:D:D:D - szakadok a röhögéstől!

- már-már mondhatni hősiesen megvéded ettől a rohadt élettől :D:D:D

Nyugodtan végezzétek ki - szerintem ilyen szemléletű önző "anyákhoz" nem akarna születni senki. Mindenkinek jobb. Úgyis túlnépesedés van az egész világon- nem kell ezt erőltetni.

2015. nov. 11. 16:20
 112/118 anonim válasza:
0%
107-es vagyok.Örülj hogy téged nem abortáltak! Van a látókörömben olyan Fiattal asszony aki iker lett volna,Anyukája így gondolkodott hogy neki joga dönteni!!Csak azt nem tudták a dokik hogy ikrek! Még szerencse,az egyik baba túlélte !! A másik nem!! Mert mire kiderült hogy terhes maradt, már nem lehetett elhajtani!!A szép az egészben, hogy az anyukája mai napig bánja amit tett!! Még mielőtt az lenne nem vagyok roma, két gyermekem van ;)és házas.
2015. nov. 11. 17:03
 113/118 anonim ***** válasza:
62%

"de anyu akart engem."

Ok, de itt az abortuszos topikban általában olyanokról van szó, akik nem akarják. Ugye, hogy nem mindegy?

"Aki nem nagy családban nőtt fel és mindenben csak a pénzt látja az nem is tudja milyen jó mikor a testvérek összejöhetnek bográcsozni családostul minálunk olyankor apu háza tele van rengeteg gyerek van a családban."

Aranyos vagy...hogy sztereotipizálsz...én nem nagy családban nőttem fel, aztán nálunk sem a pénz a fontos.

"Van nyüzsgés .Én így szeretek élni.Mi sokan vagyunk és én ezt szeretem"

Én meg nem. Én megvesznék, ha tizenvalahány gyerek rohangászna a kertben bográcsozás közben. És? Te így szereted, én meg másként. Tényleg olyan nehéz elfogadni, hogy nem vagyunk egyformák?

"És most már nekem is lesz saját gyermekem akinek megadhatok mindet!"

Sok sikert hozzá.

2015. nov. 11. 17:51
 114/118 anonim ***** válasza:
70%

"Örülj hogy téged nem abortáltak!"

Már miért örülnék?

Ha abortáltak volna, nem lennék. És ha nem lennék, nem is sajnálkozhatnák azon, hogy nem vagyok. És ha sosem lettem volna, senkinek sem hiányoznék, mert sosem voltam.

2015. nov. 11. 17:58
 115/118 anonim ***** válasza:
18%

114-es!

Én csak megfordítom amit írtál.

Mivel nem abortáltak, ezért élek. Mivel élek örülhetek annak, hogy vagyok. (ergo megtalálhatom a boldogságot és át is élhetem). Mivel vagyok, sok ember szerethet. (és én is sok embert szerethetek).

Amit te leírtál, az a nagy semmi, maga a félelmes üresség. Amit én leírtam, az az élet, a boldogság és a remény.

2015. nov. 11. 19:38
 116/118 anonim ***** válasza:
27%

Mi itt a problem? Őteste, ki akarta volna helyette felnevelni őket?? na bumm, kicsit nagyobbak, de őteste nélkül úgysem lennének, őtesték mehetnek, ha nem kell a néninek

https://www.youtube.com/watch?v=3Ik9QEfp4aA

2015. nov. 13. 20:06
 117/118 anonim ***** válasza:
66%

Utolsó!

Halott csecsemo, az nem egyenlő abortusszal, de ne zavarjon. Csecsemőnek a 40. hét körül megszuletett, életképes újszülöttet hívják. Előtte magzat van. Csecsemőt nem lehet abortalni, csak magzatot. A példad egy dologra jo: ravilagit arra, hogy a nem kívánt terhesség vége, ha valami miatt nem megoldhato az abortusz, bizony nagy eséllyel csecsemő gyilkosság lesz.

2015. nov. 13. 20:14
 118/118 anonim ***** válasza:
18%
nem mondtam, hogy egyenlő...
2015. nov. 13. 20:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!