Az abortusz elítélendő akkor is, ha a többi gyerek normális felnevelése érdekében történik?
"nem tudod megvédeni, hogy ilyen közegben, ilyen elvárások között nőjön fel.."
:D:D:D:D:D - szakadok a röhögéstől!
- már-már mondhatni hősiesen megvéded ettől a rohadt élettől :D:D:D
Nyugodtan végezzétek ki - szerintem ilyen szemléletű önző "anyákhoz" nem akarna születni senki. Mindenkinek jobb. Úgyis túlnépesedés van az egész világon- nem kell ezt erőltetni.
"de anyu akart engem."
Ok, de itt az abortuszos topikban általában olyanokról van szó, akik nem akarják. Ugye, hogy nem mindegy?
"Aki nem nagy családban nőtt fel és mindenben csak a pénzt látja az nem is tudja milyen jó mikor a testvérek összejöhetnek bográcsozni családostul minálunk olyankor apu háza tele van rengeteg gyerek van a családban."
Aranyos vagy...hogy sztereotipizálsz...én nem nagy családban nőttem fel, aztán nálunk sem a pénz a fontos.
"Van nyüzsgés .Én így szeretek élni.Mi sokan vagyunk és én ezt szeretem"
Én meg nem. Én megvesznék, ha tizenvalahány gyerek rohangászna a kertben bográcsozás közben. És? Te így szereted, én meg másként. Tényleg olyan nehéz elfogadni, hogy nem vagyunk egyformák?
"És most már nekem is lesz saját gyermekem akinek megadhatok mindet!"
Sok sikert hozzá.
"Örülj hogy téged nem abortáltak!"
Már miért örülnék?
Ha abortáltak volna, nem lennék. És ha nem lennék, nem is sajnálkozhatnák azon, hogy nem vagyok. És ha sosem lettem volna, senkinek sem hiányoznék, mert sosem voltam.
114-es!
Én csak megfordítom amit írtál.
Mivel nem abortáltak, ezért élek. Mivel élek örülhetek annak, hogy vagyok. (ergo megtalálhatom a boldogságot és át is élhetem). Mivel vagyok, sok ember szerethet. (és én is sok embert szerethetek).
Amit te leírtál, az a nagy semmi, maga a félelmes üresség. Amit én leírtam, az az élet, a boldogság és a remény.
Mi itt a problem? Őteste, ki akarta volna helyette felnevelni őket?? na bumm, kicsit nagyobbak, de őteste nélkül úgysem lennének, őtesték mehetnek, ha nem kell a néninek
Utolsó!
Halott csecsemo, az nem egyenlő abortusszal, de ne zavarjon. Csecsemőnek a 40. hét körül megszuletett, életképes újszülöttet hívják. Előtte magzat van. Csecsemőt nem lehet abortalni, csak magzatot. A példad egy dologra jo: ravilagit arra, hogy a nem kívánt terhesség vége, ha valami miatt nem megoldhato az abortusz, bizony nagy eséllyel csecsemő gyilkosság lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!