Az abortusz elítélendő akkor is, ha a többi gyerek
normális felnevelése érdekében történik?
Figyelt kérdés
Ha pl. van két gyerek és a harmadik gyerekkel romlana a család amúgy is alacsony életszínvonala, a gyerekek étkezése, számlák kifizetése is gond lenne. Vagy az anya egyedülálló és ha kiesik a munkából, nem tudja miből neveli a gyereket. Ilyen esetben nektek mi lenne a fontosabb felnevelni a meglévő gyereket/gyerekeket vagy megtartani a magzatot? Bevállalnád a szegénységet, vagy esetleg azt hogy a gyerekeid egyhangúan táplálkoznak, nem kapnak meg semmit amire vágynak?
"Az abortusz elítélendő akkor is, ha a többi gyerek normális felnevelése érdekében történik?"
engem inkább neveljenek szerényen, minthogy a testvéremnek kelljen az életével fizetnie
2015. okt. 22. 17:35
12/118 anonim válasza:
Erről a témáról felesleges kérdést feltenni, mert annyira megosztó, hogy pont 50-50 %-ban jönnek majd az igennemek, másrészt mindenki saját belátása, lehetőségei, életkörülményei, értékrendje alapján a hatályos jogszabályok által megszabott keretek közt döntsön és cselekedjen! Ne mások véleménye alapján.
Azt a gyereket nem az abortuszellenesek fogják felnevelni, de nem is a támogatók fognak felfeküdni a műtőasztalra és eztán a döntés súlyát cipelni egy életen át!
Ezért NEM szabad kérdezni ilyet senkitől.
2015. okt. 22. 18:00
13/118 anonim válasza:
Mert ez nem lehetne kérdés. Ha a combjait szét tudta tárni, akkor vállalja a következményeit is.
2015. okt. 22. 18:10
14/118 anonim válasza:
Első vagyok.
Egy gyerek gyógyszer és óvszer mellett is becsuszhat!
2015. okt. 22. 18:18
15/118 anonim válasza:
ha nekem annyira nincsenek meg a körülményeim, akkor kombináltan védekezem. Annak már a minimálisnál is kisebb az esélye, hogy mindkét módszerbe egyszerre csúszik hiba.
2015. okt. 22. 18:22
16/118 anonim válasza:
Első vagyok.
Komolyan azért pontoztok le, mert megvan a saját véleményem?:DD
Szánalmas!
2015. okt. 22. 18:32
17/118 anonim válasza:
Az abortusz kizárólag egy esetben elitelendo: ha a nő nem védekezik, azzal az elgondolassal, hogy ha becsuszik, úgyis elveteti. Semmilyen más esetben nem elitelendo
2015. okt. 22. 18:35
18/118 anonim válasza:
utolsó: de igen. Két esetben elfogadható: ha az anya életét veszélyezteti vagy egészségkárosodása van a babának.
2015. okt. 22. 18:38
19/118 anonim válasza:
Nem, utolsó. Ez csak az elvakult abortusz ellenesek gondolkodása.
2015. okt. 22. 18:41
20/118 anonim válasza:
az meg hogy nem elítélendő az elvakult abortuszosok képzete, ezzel nyugtatják magukat. Felesleges erről vitázni, ha a te lelkiismereted el bírja viselni, tedd, ahányszor akarod, mint gondolom tetted is már. Én inkább maradok a dupla védekezésnél hogy ne kerülhessek ilyen helyzetbe. Ezt hívják úgy hogy felelősségteljes családtervezés. Ha szeretnéd mesélek neked róla:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!