Miért nem hoznak törvényt az abortuszok számára?
Figyelt kérdés
Pl 2 abortusz lehet, több nem. EGÉSZSÉGES MAGZAT ÉS ANYA ESETÉBEN!!!!(Volt) Barátnőmnek most lesz az ötödik és ezért gondolkodtam el rajta.2015. júl. 14. 12:28
81/92 anonim válasza:
"Kérlekszépen, az megy itt, hogy nekik teljesen természetes az hogy mindenfajta következmény nélkül mennek nők akár félévente abortuszra." - nem Kérdező, nekünk az a természetes, hogy az ember a saját dolgaival törődik, és a saját reprodukciója-méhe körül rendezkedik, és nem másokra akarja ráerőszakolni a saját elveit...
82/92 anonim válasza:
Kérdező ne hallgass ezekre a hobbi gyerekgyilkosokra. Én is max két abortuszt engednék a harmadiknál elkötném. Ha azért esik ennyit teherbe valaki mert a férje bántalmazza (gondolom kiveri a kezéből a fogamzásgátlót is) és nem is akar onnan lelépni akkor az elkötéssel jót is tesznek neki. Nem kell magát folyton műtétnek kitenni. Megtartani meg úgysem érdemes ilyen környezetben.
Sőt én azt is elköttetném akinek több gyereke állami gondozásban van. Az ilyen ne szüljön többet, gondoskodjon arról aki már van. Ne a családi pótlék miatt szüljön.
Én megértelek és neked adok igazat de ezen az oldalon a magzat semmivel nem több mint mondjuk egy epekő vagy egy perforált vakbél.
83/92 anonim válasza:
"Kérdező ne hallgass ezekre a hobbi gyerekgyilkosokra. Én is max két abortuszt engednék a harmadiknál elkötném." - milyen szerencse, hogy nem a magatok-fajta hobbi-beleszólókon múlik...
84/92 anonim válasza:
Utolsó. Igazad van szerencse hogy ártatlan gyermekeket halomra ölnek. Milyen kár hogy édesanyádat elkerülte ez a szerencse amikor téged várt . Eszem megáll. És ti anyák vagytok? A ti gyereketek ugyanolyan magzat volt mint azok akiket a felelőtlen védekezni képtelen nők a kórházi hulladékban hagynak. Vagy az ő nyakukat is kitekernétek ha már teher lenne?
85/92 A kérdező kommentje:
A 62%-os nem nő hanem férfi :) Legalábbis meglátásom szerint.
2015. júl. 23. 11:32
86/92 anonim válasza:
#84 - csak ismételni tudom magam: "milyen szerencse, hogy nem a magatok-fajta mások méhe fölött rendelkezni akaró hobbi-beleszólókon múlik..."
88/92 anonim válasza:
#87, ez kétségtelen, eljöhet, ahogy eljöhet egy világháború, vagy egy hard diktatúra is... én csak abban reménykedek, hogy nem az én, de még csak nem is a gyerekeim életében...
89/92 anonim válasza:
Tényleg nagy csapás lenne ha a gyerekeid nem járhatnának sorozatos kaparásra?
90/92 anonim válasza:
#89, AZ lenne a nagy csapás, ha nem saját maguk dönthetnének a saját önreprodukciójukról, nem a saját döntésük lenne, hogy mikor vállalnak gyereket és mikor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!