Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért nem hoznak törvényt az...

Miért nem hoznak törvényt az abortuszok számára?

Figyelt kérdés
Pl 2 abortusz lehet, több nem. EGÉSZSÉGES MAGZAT ÉS ANYA ESETÉBEN!!!!(Volt) Barátnőmnek most lesz az ötödik és ezért gondolkodtam el rajta.
2015. júl. 14. 12:28
 71/92 anonim ***** válasza:
81%
Semmivel nem gyanusitlak, a kerdesedhez is csak most irtam eloszor :)
2015. júl. 15. 09:44
 72/92 A kérdező kommentje:
Jó nagy butaságot :) Ráadásul abszolut nem a kérdésre válaszoltál. Ugyhogy szerintem ne égesd magad tovább :)
2015. júl. 15. 10:23
 73/92 curáku ***** válasza:
63%

Kedves kérdező, igazából neked teljesen mindegy, hogy mit válaszolunk, ha nem értünk veled egyet. :)

Nem nyaralni vagy épp a csodálatos férjeddel és a 3 gyerekeddel? Szép idő van, legyél inkább levegőn a családoddal és ne a billentyűzetet koptasd... Egy kiránduláson, nyaraláson eszembe nem jutna a telefont, gépet, tvt nyomkodni.

De ugye más az értékrendünk, ezt beláthatjuk. ;)

2015. júl. 15. 10:29
 74/92 A kérdező kommentje:
Nemtudok róla hogy nyaralnánk :O De persze, fogd rám ezt is, csak magad hülyeségét bizonygatod :D Egyébként meg ne parancsolgass nekem, majd megyek ha akarok... És te is a billentyűzetet koptatod, tehát nem értem a vergődésed :)
2015. júl. 15. 10:34
 75/92 curáku ***** válasza:
63%

Te jó ég, veled komoly bajok vannak... :D

Úgy rémlett, hogy te írtad ezt, de ezek szerint tévedtem, rosszul emlékeztem. Mi az hogy fogjam rád ezt is, a magam hülyeségét bizonygatom?!?! Megmagyaráznád, hogy ezzel mégis mit akartál mondani? Mit fogjak rád?! Annak a hitében, hogy te most nyaralgatsz írtam valamit.

Ugyanitt megjegyezném, hogy igen, koptatom a billentyűzetet, mert épp olyan dolgom van, ami mellett belefér, hogy ránézzek néha az oldalra. Megint megjegyzem, hogy azt gondoltam nyaralni vagy, én meg nem.

És mi az hogy parancsolgatok? Hol lenne már ez parancsolgatás?! Leírtam a véleményemet. Pont.

Kezeltesd magad.. (És ez sem parancs, hanem javaslat. ;))

2015. júl. 15. 10:46
 76/92 A kérdező kommentje:
Ha még mindig nem esett volna le, nem nyaralok... És ne haragudj, nem süllyedek le a szintedre. Írogass bátran, ha ennyire unatkozol, én nem fogok neked reagálni. :) Üdv
2015. júl. 15. 11:20
 77/92 curáku ***** válasza:
73%

Idézek:

"Úgy rémlett, hogy te írtad ezt, de ezek szerint tévedtem, rosszul emlékeztem." Kiemelem: EZEK SZERINT TÉVEDTEM, ROSSZUL EMLÉKEZTEM

"Annak a hitében, hogy te most nyaralgatsz írtam valamit." Kiemelem: HITÉBEN

"..azt gondoltam nyaralni vagy, én meg nem." Kiemelem: GONDOLTAM

És hogy értsd is, miért idéztem: Első körben is leesett, hogy nem voltál nyaralni, és több ponton is megemlítettem.

Ne is reagálj inkább, mert egyszerűen nem vagy képes szöveget értelmezni és csak dobálod be a mondatokat összefüggéstelenül. A saját mondandódat sem tudod megfogalmazni úgy, hogy értelme is legyen. Bár így nem csodálom, ha azt sem tudod feldolgozni, amit mások írnak..

2015. júl. 15. 11:34
 78/92 anonim ***** válasza:
73%
Itt egyes egyedul te egeted magad. :D De mindegy, nem tudok es nem is akarok lesullyedni a szintedre.
2015. júl. 15. 12:03
 79/92 anonim ***** válasza:
88%
:0 mi megy itt????????? mindenkinek meg van a sajat velemenye a dolgokrol nem kell ebbol ekkora civakodast rendezni :(
2015. júl. 15. 17:42
 80/92 A kérdező kommentje:
Kérlekszépen, az megy itt, hogy nekik teljesen természetes az hogy mindenfajta következmény nélkül mennek nők akár félévente abortuszra. Naná, hogy én vagyok az ostoba és a hülye, akinek nem volt abortusza. Éshát persze túl okosnak gondolják magukat :) Ennyi.
2015. júl. 15. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!