Miért nem hoznak törvényt az abortuszok számára?
Kedves kérdező, igazából neked teljesen mindegy, hogy mit válaszolunk, ha nem értünk veled egyet. :)
Nem nyaralni vagy épp a csodálatos férjeddel és a 3 gyerekeddel? Szép idő van, legyél inkább levegőn a családoddal és ne a billentyűzetet koptasd... Egy kiránduláson, nyaraláson eszembe nem jutna a telefont, gépet, tvt nyomkodni.
De ugye más az értékrendünk, ezt beláthatjuk. ;)
Te jó ég, veled komoly bajok vannak... :D
Úgy rémlett, hogy te írtad ezt, de ezek szerint tévedtem, rosszul emlékeztem. Mi az hogy fogjam rád ezt is, a magam hülyeségét bizonygatom?!?! Megmagyaráznád, hogy ezzel mégis mit akartál mondani? Mit fogjak rád?! Annak a hitében, hogy te most nyaralgatsz írtam valamit.
Ugyanitt megjegyezném, hogy igen, koptatom a billentyűzetet, mert épp olyan dolgom van, ami mellett belefér, hogy ránézzek néha az oldalra. Megint megjegyzem, hogy azt gondoltam nyaralni vagy, én meg nem.
És mi az hogy parancsolgatok? Hol lenne már ez parancsolgatás?! Leírtam a véleményemet. Pont.
Kezeltesd magad.. (És ez sem parancs, hanem javaslat. ;))
Idézek:
"Úgy rémlett, hogy te írtad ezt, de ezek szerint tévedtem, rosszul emlékeztem." Kiemelem: EZEK SZERINT TÉVEDTEM, ROSSZUL EMLÉKEZTEM
"Annak a hitében, hogy te most nyaralgatsz írtam valamit." Kiemelem: HITÉBEN
"..azt gondoltam nyaralni vagy, én meg nem." Kiemelem: GONDOLTAM
És hogy értsd is, miért idéztem: Első körben is leesett, hogy nem voltál nyaralni, és több ponton is megemlítettem.
Ne is reagálj inkább, mert egyszerűen nem vagy képes szöveget értelmezni és csak dobálod be a mondatokat összefüggéstelenül. A saját mondandódat sem tudod megfogalmazni úgy, hogy értelme is legyen. Bár így nem csodálom, ha azt sem tudod feldolgozni, amit mások írnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!