Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért nem hoznak törvényt az...

Miért nem hoznak törvényt az abortuszok számára?

Figyelt kérdés
Pl 2 abortusz lehet, több nem. EGÉSZSÉGES MAGZAT ÉS ANYA ESETÉBEN!!!!(Volt) Barátnőmnek most lesz az ötödik és ezért gondolkodtam el rajta.
2015. júl. 14. 12:28
 31/92 A kérdező kommentje:
Igen, nyilván én vagyok az ostoba. Látom sokan vagytok, akiknek hihetetlen az ha nem jár abortuszra egy nő. Sőt még a férje sem veri. Bár ahogy belegondolok gondolom nem ok nélkül... :D Sebaj, nekem tiszta a lelkiismeretem. Na sziasztok :D
2015. júl. 14. 13:44
 32/92 anonim ***** válasza:
90%

A férjem sosem bántana, két gyermekünk van, boldogan élünk. Sosem volt abortuszom.

De! Ettől még tisztán látom a mai magyar társadalmat, amit te nem mondhatsz el magadról. Sajnálom, hogy nem tudunk rád hatni, de ebben legalább egyformák vagyunk, hiszen te sem tudsz hatni a barátnődre.

2015. júl. 14. 13:48
 33/92 A kérdező kommentje:

Figyelj, kijelentette kerek perec hogy ő nem fog védekezni.

És én nem a világot akarom megváltani, hanem kiírtam egy kérdést. Szó nem volt világmegváltásról. Ajánlom elolvasni, mire való az oldal. És tessék elolvasni a szabályzatot is.

2015. júl. 14. 13:50
 34/92 curáku ***** válasza:
70%

Nos en alapvetoen nem a vilagmegvaltasod miatt irtam,hogy ostoba vagy.. Naiv, hogy ilyen megfordul a fejedben, de ez meg megbocsathato..

Mit tudsz te az emberekrol? Mit tudsz te a tanult viselkedesi formakrol? A mentalis betegsegekrol?

Te nem egy balekhoz mentel ferjhez? Nem egy agressziv allathoz? Csak egy telefonhivas lenne a bantalmazott noknek, hogy megoldjak a sajat helyzetuket? Egyaltalan miert vannak a nok egy bantalmazo mellett? Miert nem lepnek le egyszeruen? Na ezert vagy ostoba!!

2015. júl. 14. 13:55
 35/92 anonim ***** válasza:
90%

Tegyük fel, hogy lenne ilyen törvény.

Tehát a barátnőd, már nem mehetne hivatalosan abortuszra. Szerinted mit tenne? Keresne egy magándokit, aki jó pénzért megcsinálja illegálisan? Vagy saját maga próbálkozna a magzatelhajtással kuruzsló módszerekkel? Avagy megszülné, és ezt követően mint boldog család élnének, és nem gondolna arra sosem, hogy egy nemkívánt terhesség volt...

2015. júl. 14. 13:56
 36/92 A kérdező kommentje:
Végre nekiállna védekezni?!
2015. júl. 14. 14:06
 37/92 A kérdező kommentje:
Egyébként a nem kívánt gyereknek is lehet ám örülni. Tapasztalatból mondom...
2015. júl. 14. 14:07
 38/92 curáku ***** válasza:
77%
Az en valaszomat ugyesen figyelmen kivul hagytad.
2015. júl. 14. 14:08
 39/92 A kérdező kommentje:
Nem hagytam figyelmen kívül, csak tudod te annyira hülye vagy hogy még azt sem érdemled meg hogy válaszoljak neked. Te csak ne ostobázz engem mert nincsen hozzá jogod, nem ismersz. Te csak járj abortuszra, az a dolgod.
2015. júl. 14. 14:11
 40/92 curáku ***** válasza:
76%

Hmmm.. Fuck logic.. :D

Soha nem volt abortuszom, remelem nem is lesz.

Viszont te ettol meg ostoba maradsz.

2015. júl. 14. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!