Miért nem hoznak törvényt az abortuszok számára?
A férjem sosem bántana, két gyermekünk van, boldogan élünk. Sosem volt abortuszom.
De! Ettől még tisztán látom a mai magyar társadalmat, amit te nem mondhatsz el magadról. Sajnálom, hogy nem tudunk rád hatni, de ebben legalább egyformák vagyunk, hiszen te sem tudsz hatni a barátnődre.
Figyelj, kijelentette kerek perec hogy ő nem fog védekezni.
És én nem a világot akarom megváltani, hanem kiírtam egy kérdést. Szó nem volt világmegváltásról. Ajánlom elolvasni, mire való az oldal. És tessék elolvasni a szabályzatot is.
Nos en alapvetoen nem a vilagmegvaltasod miatt irtam,hogy ostoba vagy.. Naiv, hogy ilyen megfordul a fejedben, de ez meg megbocsathato..
Mit tudsz te az emberekrol? Mit tudsz te a tanult viselkedesi formakrol? A mentalis betegsegekrol?
Te nem egy balekhoz mentel ferjhez? Nem egy agressziv allathoz? Csak egy telefonhivas lenne a bantalmazott noknek, hogy megoldjak a sajat helyzetuket? Egyaltalan miert vannak a nok egy bantalmazo mellett? Miert nem lepnek le egyszeruen? Na ezert vagy ostoba!!
Tegyük fel, hogy lenne ilyen törvény.
Tehát a barátnőd, már nem mehetne hivatalosan abortuszra. Szerinted mit tenne? Keresne egy magándokit, aki jó pénzért megcsinálja illegálisan? Vagy saját maga próbálkozna a magzatelhajtással kuruzsló módszerekkel? Avagy megszülné, és ezt követően mint boldog család élnének, és nem gondolna arra sosem, hogy egy nemkívánt terhesség volt...
Hmmm.. Fuck logic.. :D
Soha nem volt abortuszom, remelem nem is lesz.
Viszont te ettol meg ostoba maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!