Miért nem hoznak törvényt az abortuszok számára?
Figyelt kérdés
Pl 2 abortusz lehet, több nem. EGÉSZSÉGES MAGZAT ÉS ANYA ESETÉBEN!!!!(Volt) Barátnőmnek most lesz az ötödik és ezért gondolkodtam el rajta.2015. júl. 14. 12:28
61/92 anonim válasza:
bocsanat remelem ertheto latom kihagytam egy csomo vesszot,igy a szoveg egybefolyik
62/92 A kérdező kommentje:
Nagyon vigyázz a fiadra. Kitartó baba :) Minden jót nektek!
2015. júl. 14. 20:30
63/92 anonim válasza:
Kérdező (#58) "Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, akkor a gyógyszer mellé használjatok óvszert is." - őszinte részvétem azoknak a férfiaknak, akiknek ilyen sors jut...
64/92 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy neked szimpatikusabb megoldás az abortusz...
2015. júl. 14. 22:14
65/92 curáku válasza:
Lépj már túl ezen. Neked nem lesz abortuszod és kész. Ennyit tehetsz és nem többet.
66/92 anonim válasza:
Kérdező (#64), a szexuális életünk vagy/és a párkapcsolatunk tönkretételénél (kétféle, háromféle... védekezés) kétségtelenül még az is szimpatikusabb. Ami elvárható, az egyféle hatásos védekezés, amelyik az adott párnak leginkább megfelel.
67/92 A kérdező kommentje:
Igen ez a te véleményed. Más meg szeret biztonságban lenni. Ha jól emlékszem, te írtad hogy mindenkinek más a véleménye mindenről. Na akkor azt a mondatodat olvasgasd :)
2015. júl. 14. 22:52
68/92 anonim válasza:
Kérdező (#67), persze, aki ezt akarja, és talál olyan partnert, aki szintén, addig ez az ő magánügyük. A gond ott kezdődik, ha valaki a saját elveit, elvárásait másokra akarja kényszeríteni, lásd: "Miért nem hoznak törvényt az abortuszok számára?
Pl 2 abortusz lehet, több nem. EGÉSZSÉGES MAGZAT ÉS ANYA ESETÉBEN!!!!(Volt) Barátnőmnek most lesz az ötödik és ezért gondolkodtam el rajta."
69/92 anonim válasza:
A sajat kinodat kivetited masokra. Neki lehetett gyereke, te meg elveteltel, ez miatt vagy ilyen frusztralt.
De akarmennyire is nem tetszik, ez az O elete es ugy alakitja ahogy akarja, ha igy akkor igy.
A felvetesed azert se jogos, mert nem tudod, hogy mas hogy , milyen modon esik teherbe.
70/92 A kérdező kommentje:
Tegnap még azzal gyanusítottál meg hogy abortuszom volt azért irtam ki a kérdést...most meg már a vetélés miatt :D Érdekes emberek vagytok :)
2015. júl. 15. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!