Azokat a nőket kérdezném akiknek már volt abortuszok, nektek volt fogadott orvosotok?
Nekem anno úgy volt, hogy egy idősebb orvos mondta ki, hogy terhesség van, majd elmentem egy másik orvoshoz is, aki a kórházban dolgozik és ő is azt mondta, hogy terhesség, mikor tudok befeküdni, mikor lesz ő bent, mi a menete kb.
Nem magánrendelésre mentem, de teljesen úgy viselkedett, mint aki készpénznek vette, hogy hozzá fogok tartozni. Véletlen alakult úgy, hogy a kórházban azt mondták, pénteken nem tudnak felvenni (akkor még bent kellett aludni egyszer) és csütörtökön vettek fel, majd megműtött pénteken reggel 8 kor az ügyeletes és mire az "orvosom" beért, már túl voltam rajta és nagyon ideges volt, pedig nem kértem meg semmire és nem is én döntöttem más mellett, hanem így alakult.
Ha ez most történne, keresnék egy orvost, ugyan úgy, ahogy a szüléshez tettem és mindent azzal az orvossal személyesen beszélnék meg. Gondolom a hálapénz része (ha ne magánkórházban lesz az abortusz) úgyis teljesen változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!