Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Azokat a nőket kérdezném...

Azokat a nőket kérdezném akiknek már volt abortuszok, nektek volt fogadott orvosotok?

Figyelt kérdés
Konkrétan megbeszéltétek, hogy mennyibe kerül a beavatkozás? Milyen vizsgálatokra kellett mennetek? Alpári módon megnyilvánuló emberek véleménye nem érdekel csak a válasz a kérdésre.
2014. dec. 8. 09:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem anno úgy volt, hogy egy idősebb orvos mondta ki, hogy terhesség van, majd elmentem egy másik orvoshoz is, aki a kórházban dolgozik és ő is azt mondta, hogy terhesség, mikor tudok befeküdni, mikor lesz ő bent, mi a menete kb.

Nem magánrendelésre mentem, de teljesen úgy viselkedett, mint aki készpénznek vette, hogy hozzá fogok tartozni. Véletlen alakult úgy, hogy a kórházban azt mondták, pénteken nem tudnak felvenni (akkor még bent kellett aludni egyszer) és csütörtökön vettek fel, majd megműtött pénteken reggel 8 kor az ügyeletes és mire az "orvosom" beért, már túl voltam rajta és nagyon ideges volt, pedig nem kértem meg semmire és nem is én döntöttem más mellett, hanem így alakult.

Ha ez most történne, keresnék egy orvost, ugyan úgy, ahogy a szüléshez tettem és mindent azzal az orvossal személyesen beszélnék meg. Gondolom a hálapénz része (ha ne magánkórházban lesz az abortusz) úgyis teljesen változó.

2014. dec. 8. 10:06
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
NEm volt fogadott orvosom, sztk-ba mentem, és ott tájékoztattak mindenről amit tudnom kellett. Rendesek voltak, azzal nem volt probléma.
2014. dec. 8. 10:20
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Nem volt dokim. Az abortusz pedig fix összeg. Aki műtött, annak sem adtam pénzt.
2014. dec. 8. 11:19
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
Nekem fogadott dokim volt, akihez évek óta járok. Elmentem a magánrendelésére, adott papírt a családvédelmishez és a laborba vérvételre. Pont éjszakás volt, de visszajött, hogy megműtsön. Pénzt nem kért, de én adtam neki.
2014. dec. 8. 12:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen volt . Azt az orvost fogadtam meg , akihez évek óta jártam .
2014. dec. 8. 17:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Természetesen mindenről tájékoztatott , összegről nem volt szó , borítékba tettem neki x összeget , amit gondoltam es a műtét előtt odaadtam neki . - 5. Válaszoló voltam
2014. dec. 8. 17:05
 7/7 anonim ***** válasza:
79%
Szia! Az abortusznak van egy fix tarifája (ha jól emlékszem, 29 700 ft körül), amit csekken kell befizetni. Ha mellé még szeretnél adni pénzt, annak az összege rád van bízva. (Ugyanúgy, mint a szülésnél.) Kivéve, ha magánklinikára mész, ott előre érdeklődni kell az összegekről.
2014. dec. 8. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!