Abortusz eseten mennyit adtatok a fogadott orvosnak?

Figyelt kérdés
Mennyit szokas ilyenkor fizetni?
2014. okt. 31. 10:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Elég morbid fizetni érte...úgyis vissza kell szerintem menned kontrollra 6 hét múlva, nekem missed ab után legalábbis úgy volt...
2014. okt. 31. 11:20
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Tisztességes ember nem ad pénzt ilyenért és tisztességes orvos nem fogadja el. Szóval, semmit nem kell adnod. Ez "hálapénznek" minősül, amit akkor szoktak adni, ha az orvos meggyógyít valakit, nem pedig akkor, amikor életet olt ki. Nem kötözködés vagy ilyesmi, de azért érzed a különbséget, nem? Nagyon-nagyon illetlen és morbid dolog lenne. Persze, ha az orvos a markát tartja utána...nah, arról ne is beszéljünk. Ha meg az orvosnak vannak tarifái, tehát kimondja, hogy mennyit kér, akkor annyit kell fizetni...De, amennyire én tudom, ha kér is ezért a doki valamit külön, akkor azt nem szokták a szokásos "árlistában" feltüntetni, talán érthető okok miatt.
2014. okt. 31. 13:35
 3/7 A kérdező kommentje:
2. Én a konkrétan a hálapénzre gondoltam nem kioktatást kértem.
2014. okt. 31. 13:47
 4/7 anonim ***** válasza:
40%
Uhm. Senki nem oktatott ki. A tényt írtam le, hogy ilyenért sem adni, sem elfogadni nem illik a pénzt. Ha fogadott orvos végzi a műtétet, akkor sem kell többet fizetned, mint amennyit másnak. Megkapod a csekket, kifizeted és ennyi. Itt nincs hálapénz. Ha jól tudom, 30eHUF most amit fizetni kell és kész. Hálapénzt ilyenért nem szoktunk adni, de ha a doki kér, akkor elég gusztustalan orvos lehet. Sokan el sem végzik az ilyen műtétet, nem hogy pénzt várjanak érte. Ennyit írtam, ez nem kioktatás.
2014. okt. 31. 13:51
 5/7 anonim ***** válasza:
37%
10000.- reális , végülis mégiscsak műtétről van szó ..
2014. okt. 31. 14:20
 6/7 anonim ***** válasza:
A 2s-nek teljesen igaza van, fizetsz érte a csekken.Na persze, ha "nem kapsz" csekket akkpr pedig a doki biztosan mondja majd, hogy mennyit kér.
2014. okt. 31. 16:50
 7/7 anonim ***** válasza:
6%
Ez most komolyan érdekel .. Vagy jólesik cinikusnak lenni ?
2014. okt. 31. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!