Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kit hivjak ilyenkor? Nincs...

Kit hivjak ilyenkor? Nincs fogadott orvosom

Figyelt kérdés

Ma egész nap úgy görcsölget,csikar a hasam,már 2szer voltam wc-n is,hasmenésem van.

Káposztás tésztát ettem tegnap meg ma egy kicsit.

18+5 napos terhes vagyok,aggódom holnap megyek amúgy uh-ra

2014. dec. 3. 15:53
 1/8 A kérdező kommentje:
és még a babát sem érzem h mozogna. Eddig egyszer se éreztem,vagyis nem hinném h őt érezném
2014. dec. 3. 15:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nem erős a görcs, és nem vérzel, nincs baj szerintem. Ha mégis aggódsz, hívd a kórházat, ahol szülni fogsz!
2014. dec. 3. 16:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem menj be a kórházba. Vagy hivd az ügyeletet, de ők is az fogják mondani, hogy menj be. Jobbulást, írj majd
2014. dec. 3. 16:04
 4/8 A kérdező kommentje:

nem erősen görcsöl,meg nem is igazi görcs inkább a csikarás miatt lehet sztem.

Kellemetlen,és ha fekszem akkor érzem csak,ha állok és járkálok akkor nem.

Megijedtem,első terhességem. És kérdeztem anyósomat is h ilyenkor mi van,meg nézegettem neten is,és azt irják h a hasmenés nem jelent baj,ha nem 5-6szor megyek,igyak sokat meg diétázzak.

Nem fognak a kórházba kinevetni ha bemegyek? Szombaton költözünk másik városba,tehát nem itt fogok szülni

2014. dec. 3. 16:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs akkora baj, 18 hetesen még nem is érzi mindenki a mozgást. Ha holnap úgyis mész, akkor nem kell bemenni szerintem. Valami vírust elkaphattál... igyál sokat! Első voltam.
2014. dec. 3. 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:

18 hetesen még nem kell érezni a babát.

görcsre vegyél be magnéziumot.

és a kórházat vagy a védőnőt hívd fel

2014. dec. 3. 16:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Görcsöl vagy csikar? Mondjuk ki egész egyszerűen hogy fosnod kell, ennyi. Egy kis hasmenés miatt szerintem ne hívj senkit....diétázz, igyál sok vizet.
2014. dec. 3. 17:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

utolsó válaszolónak üzenem, :) ez nyers,de jó volt :D

Visszatérve a válaszomhoz, valóban,ez gyomorrontásnak tűnik,semmi komoly. Pihenj igyál sokat,hogy ne száradj ki.

Diéta.. Pláne,hogy holnap mész UH-ra.

2014. dec. 3. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!