Ezt mindenkinek magának kell tudnia. Nekem fontos volt. Egyrészt nálunkdolgoznak aáltalam csak hentesnek titulált magukat orvosnak hívó barbárok. Másrészt nagyon félek a nőgyógyászati vizsgálattól, így nagyon fáj is, ha idegen vizsgál, mert nem tudok lazítani. Harmadrészt fontos volt nekem, hogy a gatmetszesem helyét normálisan varrják össze, arról nem is beszélve, hogy fontos volt, hogy végig figyeljenek ránk, nehogy baja legyen a fiunknak. Én nem gondolom, hogy a fogadott dokinak adott pénzt nem a gyerekre költjük, hiszen az ő érdeke is, hogy ebben a veszélyes és kritikus szakaszban figyeljenek rá, és baj esetén cselekedjenek. Szerintem ez fontosabb mint a cuki baldachin, színben passzoló pelenkázó táska stb.
2014. nov. 3. 20:46
2/12 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az 1-vel.
2014. nov. 3. 20:50
3/12 anonim válasza:
én az alábbiak miatt fogadtam orvost:
- gyatra az sztk felszereltsege
- a ferjem csak esti idopontba tudott elkiserni
- utalok varakozni foleg brazilokkal egyutt
- szeretem ha nem kezelnek ugy mint egy hulyet hanem valaszolnak a kerdeseimre
- szerettem volna ha ugyanaz van ott velem a szulesnel mint aki 9 honapig kezelt
- ha eldönthetem milyen módon szülök
- fontosnak tartom hogy a szules utan is figyeljen ram pl. hogy jo szobaba keruljek, minel elobb hazamehessek, apolok jol banjanak velem stb.
Akinek ezek nem szamitanak nem kell orvost fogadnia.
2014. nov. 3. 20:53
4/12 anonim válasza:
Én inkább a szülésznőre szavaznék. Ő van veled végig. Persze az orvos is fontos, hogy jó legyen, de ha megfontolás tárgyát képzi, hogy kinek fizessek, én a szülésznőnek adnám a pénzt.
2014. nov. 3. 21:08
5/12 anonim válasza:
Nekem általában nagyon rossz véleményem (és természetesen tapasztalatom is!) van a nőgyógyászokról. Szerintem az is önmagáért beszél, hogy anyukám évtizedek óta nőgyógyászati munkaerő, és nem tudott jó szívvel ajánlani egyetlen általa ismert orvost sem. Teljesen véletlenül (egyébként épp a Gyk segítségével) találtam valakit, akivel azóta is elégedett vagyok, és aki ha nincs, én mostanra valószínűleg már meddő lennék. Arról nem is beszélve, hogy senki mással nem mertem volna belevágni egy szülés projectbe. Nekem emiatt nagyon fontos, hogy legyen fogadott orvosom, akkor is, ha nem kimondottan a mi pénztárcánkra találták ki a magánorvost.
2014. nov. 3. 21:15
6/12 anonim válasza:
Nekem volt fogadott orvosom, aki még a telefont se vette fel a szülés napján, se nekem se a kórháznak. Mindenki ki volt akadva rajta. Akkorát még nem csalódtam senkiben. Mégegyszer nem fogadnék, inkább csak szülésznőt.
2014. nov. 3. 21:46
7/12 anonim válasza:
En azt mondom kell fogadott doki en nem akartam m
2014. nov. 4. 00:18
8/12 anonim válasza:
Veletlen elkuldtem:))szal.azert fogadtam mert nem akartam es nem is tudtam volna minden honapban kivarni a sort az sztk -ba mivel olyan szinten hanytam az első 4honapban,h az agybol is ugy segítettek fel!!masreszt nem lett volna kedvem mindig egy ujabb idegennek megmutatni magam es beszelgetni főleg igy,h végig gombàm volt(jó estben ha meghallgat) aztan el is felejti ki vagyok mig az orvosom mindenkit megjegyez!!(igen ezert is kapja a penzt)aztan meg a szülés is ami szamomra nem egy megszokott es hetköznapi program,h csak ugy besétáljak es egy idegennel végig csinaljam mert en félek tőle,es fogadtam szülésznőt is mert ő meg is csak egy nő!igazábol nekem fontos,h megbízzak azokba akik ott lesznek..amugy meg ha nem jönne be pl.biztos szarul esne de hat a penzt ugy is utana adod olyan meg nincs,h se ő se a szülésznő nem veszi fel!!
2014. nov. 4. 00:25
9/12 anonim válasza:
első terhességemnél nem volt. hát ugy is bántak velem,le sem ......,baj is lett a szülésnél. és borzaszto érzés az embernek hogy semmibe néznek egy darab husként kezelnek ha kibirod kibirod hanem meg nem! én megfogadtam ha ujra babátvállalunk tapasztalt orvost fogadok meg!!az elejétől kezdve.
2014. nov. 4. 06:44
10/12 anonim válasza:
Amikor még nem terveztünk babát akkor is ha panaszom volt magán rendelőbe mentem.Mindig ugyanahhoz az orvoshoz.Nagyjából ismerem az itteni nőgyógyászokat és vannak köztük akik durván vizsgálnak,elnéznek dolgokat.Meg nem szeretem ha idegenek matatnak bennem.
Így nem volt kérdés,hogy a terhesgondozásra és a szülésre is felkérem az orvosomat.Szülésznőm az első babámnál sem volt most sem lesz.Igaz,hogy ő van bent veled (ha fogadott) de nekem császár lett az első,és valószínű a 2. is az lesz...így most nem igazán van szükségem szülésznőre.Az orvosom pedig gyakran benézett hozzám míg vajúdtam.
Nekem az is sokat jelent,hogy ha valamit észlelek ami szerintem nem normális akkor felhívhatom a dokimat és ő tanácsot ad mi legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!