Miért jó, ha valakinek van fogadott orvosa? Szükséges az? És hogy kell orvost fogadni?
Nekem maszek dokim volt csak nálunk nem lehet fogadni. Mázlim volt pont bent volt így őnála szültem. Èn a helyedem megkérdezném vállal-e szülést és ha igen mennyiért? Aztán megkérném hogy legyen kedves mellettünk lenni a nagy napon. Ennyi. Ő meg majd válaszol hogy okés vagy nem okés.persze nem csak maszek dokit kérhetsz fel hanem ingyenes dokit is.
Ui: hogy miért jó? Talán azért mert kialakult egy bizalom a terhesség alatt ami megnyugvást ad a kismamának.
Nem szükséges fogadni orvost. Úgy kéred fel, hogy amikor mész hozzá vizsgálatra megkérdezed, hogy vállalná-e a szülésedet, és kész. Megmondja, hogy igen vagy nem, meg hogy kér-e pénzt, mennyit.
Egyébként azért jó, mert egy ismerősben könnyebb megbízni, mint olyanban akit akkor látsz először.
Orvos-parám van, szóval görcsben van a gyomrom, ha ismeretlen orvossal találkozom, és az vizsgál. Az meg, hogy ha a lábam között is matat, eléggé bizalmi dolog. Úgy voltam vele, hogy akkor fogom tudni elengedni magam, és nem félni, ha egy ismerős lesz velem végig, aki végigköveti a kórtörténetet, az egész terhességet. A terhesgondozások alkalmával folyamatosan oldódott a gombóc, megnyugodtam, tudtam, hogy jó kezekben vagyok, míg egy vadidegen orvosnál ezt csak remélhettem volna. Ebben én nem megyek lutrira. Szóval mivel ismerős arc köszöntött, tök nyugodtan mentem szülni.
Ugyanígy vagyok védőnővel, fogorvossal, stb. Ahhoz megyek szívesen, akit ismerek. Amúgy meg kissé antiszociális vagyok, szóval tök idegenekkel nem nyílok meg.
Nem kellett külön megfogadnom, nála evidens, hogy ha hozzá járok terhesgondozásra, nála is szülök. Ha valaki nem így gondolja, azt külön jelzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!