Lehet hülye kérdés, de volt valakinek az az első tünete amikor terhe, s lett, hogy nagyon nyugodt volt? Tehát olyan jó érzés volt benne, nem kapkodott, nem sietett, mint nagyon nyugodtan fogadott, csinált.
Terhességben bármi lehetséges.
Lehetnek testi-lelki változásaid, és ebbe a kategóriába sok minden belefér. Lehetsz egy hisztis kisasszony, vagy a legnyugodtabb nő a földön. Ha változás következik be önmagadhoz képest, akkor az jelezhet terhességed, de tudod ez nem a pontos diagnózis, mert terhesség nélkül is produkálhat a szervezeted furcsaságokat.
Én amúgy nyugodt lettem terhesen az elején, a közepén meg mindentől bőgtem, a végén meg olyan voltam mint egy rózsaszín köd. :)
Nekem ilyen volt.
Akkor még is tudtam, hogy terhes vagyok, csak olyan nyugalom lett rajtam úrrá, a tevékenységek alatt is + sokkal lassabban mentem az utcán, kényelmesen, ráérősen mentem, pedig előtte 'száguldottam' :))
Szóval simán lehet, de persze ez sem jelenti mindig biztosra a terheséget.
Szurkolok, hogy baba legyen!!!! :)
Nekem is ilyen volt:) 2-3 napom meg volt a mensiig, de olyan hatartalan boldogsag es nyugalom jott ram,hogy elcsodalkoztam:)
Pedig azelott mensi elott mindig idegroncs voltam, de akkor nem.
Azota 23 hetes kismama vagyok:)
Na teszteltel kerdezo? Nagyon szurkolok!!
3-as vagyok, a 23 hetes kismama
2-es vagyok
Írj majd, ha teszteltél!!
Nagyon drukkolok a pozihoz!!
26 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!