Vannak negatív élményeitek a nyíregyházi szülészetről? Megosztanátok velem? Volt fogadott orvosotok, vagy ügyeletesnél szültetek?
Idén tavasszal szültem egy olyan napon, amikor zsúfolásig volt a szülészet. 2 szülésznő dolgozott és ugráltak egyik kismamától a másikhoz. Nekem apás szülés volt, így egyágyas szülőszobában voltam, a szülésznő kb. óránként egyszer jött be, amúgy nagyon kedves volt, és csak a finishben volt végig mellettem. Doki fogadott volt, többször bejött és az utolsó 2 órában végig bent volt.
Nem irigyeltem azokat, akik egyedül szültek, mert a kutya se szólt hozzájuk (a szobatársam mesélte).
De mondom telt ház volt.
Negatív? Van. Pozitív is de kevesebb. 5X voltam a szülőszobán pedig 2 gyerekem van. 3x visszatartáson és a második babámmal bent is maradtam majdnem 3 hónapig úgyhogy ismerek mindenkit. A szülésznők többsége rendes de nagyon sok melójuk van érdemes fogadni mert ha van akkor a többiek is másabbul állnak hozzád. Érdemes főorvoshoz menni mert akkor is másabb a helyzet, odafigyelnek rád. A kis orvosok inkább hagyjuk... semmi pénzért nem mennék hozzájuk.
A csecsemős nővérek hát melyik milyen szeretik a bonbont meg egy kis pénzt akkor nem hagyják ordítani a gyerekedet meg megmérik hogy mennyit evett.
Ügyeletesnél azért nem szülnék mert sokszor van Seres doktornő akitől az Isten őrizzen mindenkit. Az a fiatal Szabolcs doki is sokszor van meg hajnaldoktornő is ők rendesek csak komplikáció ne legyen...
Utolsó!
Szülésznőt tudsz javasolni? Kit érdemes választani és nem tudod kb "mennyibe kerül"??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!