Kismamák akiknek nincs fogadott orvosuk, nem érzitek
igazságtalannak a kórházi elbánást?
sajnos ez így működik!Mindenki most már a pénzre hajt...Nagyon kevés az olyan doki aki nem!
2012. aug. 28. 11:10
Én is éppen azon gondolkodtam mostanában,hogy legyen-e fogadott dokim mert azt a pénzt másra is eltudnánk költeni.Hát nem tudom....
2012. aug. 28. 11:14
3/14 A kérdező kommentje:
Én már lassan úgy vagyok vele hogy fogom a félretett pénzem, odaadom nekik csak már csinálják amit kell. Azt igérik beindítják a szülést de mindig húzzák az időt. Viszont haza nem mehetek pedig 10percre lakunk....
Undorító sajnos de ez van,nem tudunk ellene mit tenni.
2012. aug. 28. 11:30
Hány hetes vagy? Melyik kórház?
Én a Péterffyben szültem és oda is jártam gondozásra, sosem volt problémám. Nem voltak ugyan mindig mosolygósak a dokik, de figyeltek rám, nem akartak gyorsan letudni. mindig szóltam hogy még dolgozok, ők telefonáltak a vérvételre hogy engedjenek előre (uh-ra időpontot kellett kérni).
2012. aug. 28. 12:07
Hát igen,azért ilyen is van.
2012. aug. 28. 12:12
Nekem volt a szobában egyedül fogadott dokim, de nem éreztem a különleges elbánást. Akiknek nem volt, azokkal is jól bántak.
2012. aug. 28. 12:16
Nincs pénzem nagyon nincs de most újra babát várok és fogadok megint dokit mert enélkül le sem tojnak sajnos...nem mernék nem fogadni kicsit el lettek kapatva ...:((
2012. aug. 28. 12:32
9/14 A kérdező kommentje:
Pénteken töltöm a 37.hetet, de múlt hétfőn megindult a szülés, visszatartották, és azóta semmi bajom, minden nap panaszmentes, minden eredményem jó de nem engednek haza. Van olyan doki aki megindítaná, van aki képes lenne a 40.hétig benntartani, van aki meg hazaengedne. Szobatársam ma ment el mert 3panaszmentes nap után engedik haza az embert. Persze neki van fogadott orvosa nekem meg nincs...
Hallottad már a "sok bába közt elvész a gyermek"mondást?Ez nem azért van,mert nem foglalkoznak veled,csak tulajdonképpen egyik sem érzi,h felelősséggel tartozna irántad...Akinek fogadott orvosa van,azé a felelősség,más nem szól bele...Ennyi,nem hiszem,h rosszabbul bánnak veled,mint akinek fogadott orvosa van...
Én pont ezért fogadtam orvost,h ne álljon elő ilyen szitu,h egymásra mutogatnak.
Örülj neki,h nem akarják beindítani a szülést,hagynak benneteket fejlődni.
2012. aug. 28. 13:01
Kapcsolódó kérdések: