Kismamák akiknek nincs fogadott orvosuk, nem érzitek igazságtalannak a kórházi elbánást?
Én is a Péterffybe szültem.Pénteken akart az ügyeletes befektetni(idő túllépés miatt)mondtam,hogy nem fog senki semmit csinálni velem hétvégén és szivesen besétálok minden nap a vizsgálatokra.Mondta OK.Hétfőn inditotta.
Velem korrektek voltak.Sajnálom ha neked rosszul sül el ez a szép időszak:-((
Én is azt gondolom, hogy egy megindult- visszatartott szülés esetén senki nem meri vállalni a felelősséget:(, ezt Te teheted meg olyan formában, hogy fogod magad és hazamész, kötelesek kiadni olyan papírt, amit aláírsz, hogy saját felelősségedre távozol. E mellé mint feljebb írta valaki, igérd meg, hogy minden nap bemész ha kell, hiszen közel laksz.
Ha nincs semmi gond a Babával vagy Veled, ne engedd megindítani a szülést csak azért mert épp ráér a doki.
Szóval én mindenképp hazamennék, jogod van hozzá, amennyiben sem a Baba, sem Te ne vagy életveszélyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!