Ha fogadott orvosotok van, akkor mindig a magánrendelésére jártok?
Milyen gyakorisággal mentek?
Sztk-s rendelésére is mentek, ha gyakrabban kell menni?
Én most kértem fel egy doktornőt, de nem tehetem meg, hogy havonta 2-3x a magánrendelésére járjak.
11 e ft/alkalom.
Nagyon gáz, ha az sztk-ba keresem fel néha?
Én is csak magánrendelésre járok de csak havi 1x kell mennem :)
Nekem is egy alkalom egy 10-s :)
23 hetes kismama
Magándokim van. Havi 1x hív vissza. Annyit mondott, hogy az utolsó hónapban, már 2 hetente kell visszamennem. Szeretne sűrűbben megnézni.
Egyébként igen, Ő ad időpontot és mindig a magánrendelésére járok.
Kérdésedre válaszolva: ha Ő ad időpontot neked is mindig, akkor arra "illik" menni. Szóval olyan hülyén veszi ki magát hogy egyik hónapban a magánrendelésre mész, másik alkalommal meg az SZTK-ra?
32hkm
Havonta 1x kell mennem,meg is van a szeptemberi időpont. Írt fel gyógyszert, amit nem tudok tovább szedni, ezért mennék most az sztk-ba, mert 1. közel van, 2. nincs havi 22-33 e ft, és most küldött el 4D-s genetikai uh-ra, ami 14 e ft volt.
Szóval nincs ebben a hónapban 40 e ft-om, csak jelezném neki, hogy a gyógyszer nem jó és az uh-on rendben van minden.
Én is magánhoz járok, havonta egyszer hív, 7 ezer egy alkalom. 32 hetesen voltam nála utoljára, holnap már nst-re megyek, ott már nem kell fizetni.
36+4 hkm (megyeszékhely)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!