14 hetes kismamik vannak itt? Mennyit híztatok hogy viselitek a terhességet? Gyertek beszélgessünk! Lesz fogadott orvosotok?
Szia. Én már a 15. hetet taposom. Nem baj ha írok? Eddig egy kg ot híztam. Én az első gyermekemnek bababörzén vettem szinte mindent persze voltak újak is. De pl a ruhákat az elején csak 1-2 hétig hordja és kinövi, nem érdemes drágát venni.
De ha mindenképp újat akarsz venni akkor a neten vannak jó oldalak.
Most is fogadott szülésznőm lesz. Eddig jól viselem csak egyszer hánytam. Nem is érzem magam terhesnek. 19 hónap lessz a két gyerek között.
Szia, én 14+1 hétnél tartok. Gratulálok a babádhoz! :) Én fogytam a teszt óta kb. 5-6 kilót, de pár hete visszatért az étvágyam, és visszajött 1-2 kiló. Nekem van dokim, mert nem volt könnyű a teherbeesés (Ir, Pco, pajzsmirigy). Többször volt pecsételésem, a második óta táppénzen vagyok.
Mi voltunk a Brendonban, drága és a választéktól sem voltunk elájulva. Találtam viszont egy szimpi boltot Kecskeméten, nagyobb választék, jobb árak. Nekünk ikreink lesznek, első terhesség.
Még sajna nem tudom. Mosonmagyaróváron fogok szülni. Tavaly 20 ezer ft ot adtunk plusz egy 10 ezer forintos csomagot. Idén még nem tudom hogy mennyit adunk.
Én amugy kislány szeretnék. Várom már hogy nőjőn a pocakom bár plusz 10 kg al kezdtem ezt a terhességet.
Nekem a Maja és a Natasa is tetszik, a Kovácshoz talán picit a Maja jobb. (Mondd ki hangosan, a Maját könnyebb kimondani a "cs" után.)
A bababolt az Auchan környékén van, nem voltam még ott, a hétvégén fedeztem fel a neten, hogy létezik.
Van webáruházuk is. [link]
Én úgy érzem, hogy nekünk fiú-lány. De igazából mindegy, csak rendben legyen minden. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!