Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért nem hoznak törvényt az...

Miért nem hoznak törvényt az abortuszok számára?

Figyelt kérdés
Pl 2 abortusz lehet, több nem. EGÉSZSÉGES MAGZAT ÉS ANYA ESETÉBEN!!!!(Volt) Barátnőmnek most lesz az ötödik és ezért gondolkodtam el rajta.
2015. júl. 14. 12:28
 51/92 anonim ***** válasza:
91%
Miért nem lehet inkább ingyenessé tenni a fogamzásgátló tablettát, mint más országokban??
2015. júl. 14. 18:54
 52/92 A kérdező kommentje:

Ez is egy nagyon jó dolog lenne. Énis örülnék neki ha nem kellene megvennem 3 havonta 10 ezerért a gyógyszert.

Csak a gond az hogy a volt barátnőm és a hozzá hasonló agyú nők akkoris kapartatni járnának. Minden egyes módszerre van valami kifogása hogy miért nem jó az neki. 4 havonta úgylátszik kényelmesebb abra járni :(

Egyébként tudom hogy milyen, mert nekem volt vetélésem amit műtéttel fejeztek be, az eljárás lényegében ugyanaz mint az abortusz. Hát nem egy leányálom az sem, és most csak a testi részéről beszélek. Szóval én nem értem.

2015. júl. 14. 19:13
 53/92 anonim ***** válasza:
38%
sziasztok! csak annyit fuznek a tortenethez hogy anyukam hozzament egy emberhez szult neki 2 gyereket en is veluk laktam a 2.ev utan minimum minden honapban volt verekedes megverte anyamat engem stb kihivtuk a rendoroket erre azt mondtak neki menjen le fel orat setalni!!es o maga mondta a rendoroknek ha nem viszik el megol minket ez ment 8 evig! nem volt hova menni az anya otthonokba bekerulni honapok!aztan anyam teherbe esett megint tole (nem akart vele lefekudni) es muszaj volt titokban elvetetni ugy tudtunk megszabadulni az embertol hogy kulfoldre koltoztunk!!!! ennek hatasara sokaig jartam pszihologushoz es a paromtol akivel 6 eve egyutt vagyok nem estem teherbe 3 es fel evig es nem volt semmi testi bajunk ,tudod kerdezo en ertem hogy mire akarsz kilukadni de kicsit elfogult vagy!!!!!!!udv 27 hkm
2015. júl. 14. 19:36
 54/92 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babához kedves utolsó, boldog babavárást. De ez anyukádnak "csak" 1 abortusz volt és teljes mértékben meg is értem. Sajnálom hogy nagyon sokan félreértelmezik amit írok :(
2015. júl. 14. 19:45
 55/92 anonim ***** válasza:
14%
egyebkent egyetertek azzal hogy az abortusz igenis valami uj torveny kellene...ennyi gyilkolast....lattam minap egy videt egy abortuszt tulelo lanyrol az egyik klinikan az usaban meg a 30 hetnel is idosebb magzatokat is megolik sott az orvos aki ezt a lanyt akarta megolni ezt tartja a hobbijanak es buszke arra hogy tobb mint 1 millio abortuszt vegzett :(
2015. júl. 14. 20:00
 56/92 A kérdező kommentje:
Igen, van aki élvezi is. Legyen az a nő vagy az orvos. Érdekes dolgok ezek. Szerintem azzal az orvossal sem stimmel valami agyba :/
2015. júl. 14. 20:02
 57/92 anonim ***** válasza:
20%
vegulis 100 szonak is 1 a vege az en sajat velemenyem es a ferjeme ha ez a baba utan becsuszik egy masik marad! nem olunk meg semmit de gondolom nem fog mert fogunk vedekezni gyogyszerral...a spiral sajnos nem epp a legjobb mert az nem a fogamzast hanem a beagyazodast akadalyozza meg :( legalabb ugy halunk meg hogy a lelkiismeretunk tiszta lesz ilyen teren!
2015. júl. 14. 20:12
 58/92 A kérdező kommentje:
Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, akkor a gyógyszer mellé használjatok óvszert is. Sajnos a gyógyszer nem tuti biztos, én rendesen szedtem nem volt hasmarsom sem pedig nem hánytam és teherbeestem. Sajnos az a baba elment tőlünk. Az orvos szerint tette a dolgát a tabi, hiszen az elvékonyodott méhnyálkahártyámba nem tudott rendesen megtapadni, ezért indult meg a vetélés. 9 hetesen hagyott itt minket :(
2015. júl. 14. 20:17
 59/92 A kérdező kommentje:
Igen a spirál sem a legjobb, én az mellett is terhes lettem. Bár azt olvastam hogy a mirena az jó.
2015. júl. 14. 20:18
 60/92 anonim ***** válasza:
20%
szivbol sajnalom!! ezt nem tudtam hogy ilyen a gyogyszer a tanacsodat koszonom elfogadom..En majdnem veszitettem el a pici fiunkat Januarban estem teherbe februarban derult ki nem jott meg de ra 3 napra enyhe verzes jott beszaladtunk a korhazba nem lattak akkor meg petezsakot sem azt mondtak ha szeretnem akkor adhatnak nekem abortusz kapszulat...felis irtak a kukaba kidobtam 3 hettel kesobb elontott a ver 12 orat voltam a surgossegin mire megmondtak hogy a baba el,es csak a papiron olvastam 2 honappal kesobb amit a vedonomnek kuldtek hogy egy 1cm*1cm hematoma elfakadt es majdnem az egesz mehnyalkahartyaval egyutt vallt le a verzes elallt es a baba maradt .en azon voltam hogy megmaradjon mig masok meggondolatlanul elveszik a gyerekuk eletet ,en elismerem hogy vannak bizonyos pontok sajnos amikor szukseges,de nem azert mert mar szult 10 gyereket es meg csak azt sem tudjak kimondani hogy ovszer,vagy mert 14-15 evesen elvezkedett egyet es azt egy picuri elet banja :(
2015. júl. 14. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!