Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha downos lenne a magzatod,...

Ha downos lenne a magzatod, Te megtartanád? (17 hetes)

Figyelt kérdés

2014. okt. 9. 17:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/120 anonim ***** válasza:
100%
biztos megnézetném több orvossal, de ha bizonyosságot nyer, hogy beteg, nem tartanám meg
2014. okt. 9. 17:41
 12/120 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon sok orvossal megnézetném! Nem tudom h megtartanám e... innen könnyen mondhatok bármit... De félnék h biztos jól állapították-e meg mert mi van ha egészséges??!! Tudom tudom megállapítottam az orvos, de az sem százas... nézed meg sok orvossal és ne másokra hallgass hanem TI KETTEN beszéljétek meg!
2014. okt. 9. 18:14
 13/120 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Az én kislány magzatomnál is bebizonyosodott a down-szindróma, mi nem mertük bevállalni a párommal, augusztusban szültem meg Őt 18 hetesen. Azóta is gyötrődöm, hogy jól döntöttünk-e, választ erre talán csak Isten tudna adni.

Sok erőt kívánok Neked a továbbiakban, bárhogyan is döntesz.

2014. okt. 9. 18:15
 14/120 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon sajnálom...

Mi 5 évet vártunk a babára, nagyon nehezem jött össze, de ha beteg lett volna én sem tartottam volna meg.

2014. okt. 9. 18:26
 15/120 A kérdező kommentje:
13-as válaszoló! Ha nem tépem fel ezzel a sebeidet, szeretnék tőled kérdezni néhány dolgot privátvan. Kérlek jelezz ha szabad neked írnom. Köszönöm!
2014. okt. 9. 18:30
 16/120 anonim ***** válasza:
62%
Nem. En enm erzem magam kepesnek arra, hogy tudatosan valalljak egy beteg gyermeket. Sot, most azt gondolom, hogy ha a szulesnel derulne ki, nem vinnem haza. De persze lehet, hogy ha megtortenne, mashogy gondolnam.
2014. okt. 9. 18:36
 17/120 anonim ***** válasza:
100%
mi beszeltunk errol a ferjemmel mielott terhes lettem es mindketten nemmel szavaztunk:-(..
2014. okt. 9. 18:39
 18/120 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem. 4.5 év után lombikkal sikerült a fiunk. Hála istennek makk egészséges, de ha beteg lett volna nem tartottam volna meg. Az mindenkinek kín lett volna. Már meg van a magzatvíz vizsgálat eredménye?
2014. okt. 9. 18:40
 19/120 anonim ***** válasza:
21%

Persze hogy megtartanám! Nem is értem hogy írhatta ennyi ember azt, hogy inkább megöli minthogy szenvedjen egy "ilyen" mellett...

Ilyen az élet, el kell fogadni. Neked valamiért ez jutott, hogy megtapasztald milyen érzés felnevelni egy down kóros embert. Elismerem, hogy nehéz, na de ez miatt megölni... akkor inkább add örökbe vagy rakd be egy olyan utcai inkubátorba az éjszaka leple alatt, de ne öld már meg!

2014. okt. 9. 18:46
 20/120 anonim ***** válasza:
76%

Kedves utolso!

Te egy alomvilagban elsz. Szerinted hanyan akarnak Down koros gyereket orokbefogadni? Kb senki. A "szenvedni egy ilyen mellett" megjegyzesedre pedig: nem csak a szulo szenvedne, a gyerek is. Magyarorszagon a tarsadalom nem elfogado, nem tamogato, nem segito. A Down koros egesz eleteben masra szorulna, szinte mindenben. Te ezt szannad a gyerekednek? HOgy ne legyen onallo elete? Hogy mindig valakire raszoruljon? Ez legyen neki az elet?

Kulfolodn mas, ott integraljak oket az oktatasban, lako otthonokat, apartman lakasokat alakitanak ki nekik, ahol majdnem teljesen onalloan elhetnek, munkat vallalnak es nem bamuljak meg oket, ha pl bevasarolni mennek es egy oran keresztul szamolgatjak a penzuket. De Magyarorszagon.... Nem elet lenen az, ami neki jutna, csak nyomor.

2014. okt. 9. 19:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!