Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha downos lenne a magzatod,...

Ha downos lenne a magzatod, Te megtartanád? (17 hetes)

Figyelt kérdés

2014. okt. 9. 17:05
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/120 anonim ***** válasza:
32%

Én meg.

Úgy tudom, nem 100%-osan lehet még ma sem megállapítani ezt. De ettől még lehet igaz.

Én mondtam a dokinak, hogy nem akarok ilyen irányú vizsgálatot, mert úgysem vetetem el.

2014. okt. 13. 21:01
 92/120 anonim ***** válasza:
50%

Hát, ennyi nem ellenére én megtartanám.

Amúgy több esetben tévedtek már sajnos orvosok (ismerek is ilyet, és egészséges babát szült).

Nézd, ez egy élet benned. Nyilván nem véletlenül érzed magad máshogy mint egy foghúzás előtt pl. Őszintén sajnálom, hogy ilyen nehéz napjaid vannak, de én - a sok ellentéte vélemény ellenére is - drukkolok ennek a babának, hogy élhessen. Azért, mert a jelenlegi diagnózi szerint beteg, még joga van élni szerintem. Van több downos ismerősöm, persze több energia és kényelmetlenség foglalkozni velük, de könyörgöm, ez egy ember benned.

2014. okt. 13. 21:08
 93/120 anonim ***** válasza:
2. válaszhoz: bocsi, látam a másik kérdésedet és ott volt egy csomó nem.
2014. okt. 13. 21:09
 94/120 anonim ***** válasza:
27%

100 élve születésre mennyi Down-os baba jut?

Én mennyi olyan gyerek, akit a szülei vernek, terrorizálnak, molesztálnak, vallási őrültet csinálnak belőle, az értelmetlen szigorra tönkreteszik a személyiségét?

Ezt a lehetőséget senki nem mérlegeli soha?

Betegen vagy "betegen" ne szülessen baba, a szülők mit tesznek, ki vállal gyereket már senkit sem érdekel.

Csak eszembe jutott...

2014. okt. 13. 22:58
 95/120 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, bárhogy döntesz kívánok neked erőt és kitartást az előtted álló feladathoz!

Majd megírod, mi lesz veletek....?

2014. okt. 14. 08:14
 96/120 anonim ***** válasza:
Nem tartja meg, mar tegnap kiírta egy masik kérdésében
2014. okt. 14. 08:17
 97/120 anonim ***** válasza:
2014. okt. 14. 08:18
 98/120 A kérdező kommentje:
Nem tartjuk meg holnap fekszem be. Köszönöm a válaszokat
2014. okt. 14. 09:16
 99/120 anonim ***** válasza:
0%
Nem olvastam végig az összes hozzászólást. De ne ítéljétek el, azokat akik megtartanák. Elvetetni én sem tudnám, megfosztani az élettől biztosan nem. Vannak intézmények, ahol foglakoznak velük, teljes életük lehet, spec. körülmények között, ápolók. És mégsem mondasz le róla, nem adod oda senkinek, de nem kell 24 órában vele lenned. Gondolj arra hogy bár beteg, de lehet boldog a kis világában, még ha néha nehéz is neki az élet. Viszont ezt a döntést neked, és a párodnak kell meghozni.
2014. okt. 14. 10:30
 100/120 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó:már eldöntötték!Így is elég nehéz lehet Nekik,nem kell tovább fájdítani a szívüket!
2014. okt. 14. 10:47
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!