Ha downos lenne a magzatod, Te megtartanád? (17 hetes)
Emberek, ők is Down-kóris emberkék:
Amúgy egyetértek az egyik válaszolóval, aki azt írta, hogy mindenki ki van hegyezve a Down-ra és az Edwards-ra, közben olyan problémákra nem tudnak szűrni, mint pl. autizmus, Asperger-szindróma, hiperaktivitás.
Óvónő és pszichopedagógus-gyógypedagógus vagyok, ezerszer nehezebb egy súlyos autistával például, mint egy enyhe Down-szindrómással.
Amúgy könnyű mondani, hogy elvetetnétek, amikor az ember esetleg már érzi mozogni a hasában, látta ultrahangon, hallgatta a szívhangját......
Szerintem nagyon alaposan gondoljátok át, ha van módod, beszélj, írj olyan családoknak, akiknél van ilyen gyermek, olvass blogokat, nézz körbe.
És mindegy, ki mit mond ezen a fórumon vagy másikon, Nektek kell dönteni egyedül, nem másnak, nem más hatására vagy tanácsára. Mindegy, ki mit ír, ez a baba a Te testedben van, a döntésed következményeit is Neked kell majd vállalnod.
Sok erőt kívánok és kitartást.
Hiába írtok neki, már eldöntötte, holnap befekszik. És elveteti :(
Nagyon sajnálom a pici babát :(
Ne sajnáld.
Vetesse csak el és szüljön helyette egy egészségeset.
Utolsó, attól ő még sajnálhatja....
és nem helyette szüli....
ezen nem lehet majd csak úgy, olyan könnyen túllépni....
Tudod 104es én sajnálom a pici babát, az összeset akik elvetetnek akármiért is.
De sajnálom őket is h ilyet át kellett élniük, dönteni egy élet felet amit nem lehet 100%san megállapítani h tényleg beteg. És kívánom h mielőbb feltudja dolgozni és legyen egy egészséges kisbabája.
Mondjuk azt elhiszem h te nem sajnálod. Helyette??!! Hogy lehet ilyet mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!