Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha downos lenne a magzatod,...

Ha downos lenne a magzatod, Te megtartanád? (17 hetes)

Figyelt kérdés

2014. okt. 9. 17:05
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/120 anonim ***** válasza:
100%
Tavasszal én sem tartottam meg a down szindromás kislányomat. Sajnos nálam az is volt, hogy vezsélyes volt rám nézve is, már iszonyú sok volt a magzatvíz 22 hetesen. Enni sem tudtam. Hogy később milyen következményei lettek volna nem tudom, de nagyon rosszul voltam tőle, állandó hányinger, keserű szájíz, fulladás(a magzatvíz miatt).
2014. okt. 14. 11:45
 102/120 anonim ***** válasza:
26%

Emberek, ők is Down-kóris emberkék:

[link]

[link]

Amúgy egyetértek az egyik válaszolóval, aki azt írta, hogy mindenki ki van hegyezve a Down-ra és az Edwards-ra, közben olyan problémákra nem tudnak szűrni, mint pl. autizmus, Asperger-szindróma, hiperaktivitás.

Óvónő és pszichopedagógus-gyógypedagógus vagyok, ezerszer nehezebb egy súlyos autistával például, mint egy enyhe Down-szindrómással.

Amúgy könnyű mondani, hogy elvetetnétek, amikor az ember esetleg már érzi mozogni a hasában, látta ultrahangon, hallgatta a szívhangját......

Szerintem nagyon alaposan gondoljátok át, ha van módod, beszélj, írj olyan családoknak, akiknél van ilyen gyermek, olvass blogokat, nézz körbe.

És mindegy, ki mit mond ezen a fórumon vagy másikon, Nektek kell dönteni egyedül, nem másnak, nem más hatására vagy tanácsára. Mindegy, ki mit ír, ez a baba a Te testedben van, a döntésed következményeit is Neked kell majd vállalnod.

Sok erőt kívánok és kitartást.

2014. okt. 14. 17:16
 103/120 anonim ***** válasza:
0%

Hiába írtok neki, már eldöntötte, holnap befekszik. És elveteti :(

Nagyon sajnálom a pici babát :(

2014. okt. 14. 18:18
 104/120 anonim ***** válasza:
83%

Ne sajnáld.

Vetesse csak el és szüljön helyette egy egészségeset.

2014. okt. 16. 11:10
 105/120 anonim ***** válasza:
62%

Utolsó, attól ő még sajnálhatja....

és nem helyette szüli....

ezen nem lehet majd csak úgy, olyan könnyen túllépni....

2014. okt. 16. 12:39
 106/120 anonim ***** válasza:
83%

Tudod 104es én sajnálom a pici babát, az összeset akik elvetetnek akármiért is.

De sajnálom őket is h ilyet át kellett élniük, dönteni egy élet felet amit nem lehet 100%san megállapítani h tényleg beteg. És kívánom h mielőbb feltudja dolgozni és legyen egy egészséges kisbabája.

Mondjuk azt elhiszem h te nem sajnálod. Helyette??!! Hogy lehet ilyet mondani?

2014. okt. 16. 12:51
 107/120 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó igazad van,nem 100% a vizsgálat eredménye(amnio,chorionbiopszia)csak 99.9%.Én mindkettőn keresztül mentem,és nem bántam meg,hogy megcsináltattam.
2014. okt. 16. 13:45
 108/120 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell gyerek :(
2014. okt. 17. 20:15
 109/120 anonim ***** válasza:
Sajnalom, hogy ennyire sokkolt, de talan az ido majd megvaltoztatja a mostani elgondolasodat. Sok erot kivanok neked.
2014. okt. 17. 20:17
 110/120 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte részvétem, kedves Kérdező. Adj magatoknak időt a történtek feldolgozására. Kívánom, hogy minél előbb helyrerázódjon az életetek. Sok erőt, gyors testi és lelki felépülést kívánok! Az egyik válaszoló.
2014. okt. 17. 22:06
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!