Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Akinek volt abortusza, miért...

Akinek volt abortusza, miért tette? Miért nem tartotta meg a babát?

Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 09:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
100%
Örülök hogy jól vagy kérdező, szeretnék néha hallani rólatok. Biztos van valami oka hogy nem válaszolsz a privát üzimre, de legalább ide írj néha :)
2014. márc. 27. 20:34
 72/78 A kérdező kommentje:
Nem volt rendes netem.
2014. márc. 27. 20:37
 73/78 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha minimálisan hiteles személlyé teszed magad, szerintem többen segítenénk ezzel-azzal. Hol élsz? A nagyobb gyermeked mennyi idős, van pl.ruhákra szüksége? Babaruhák jól jönnének? Ír, mert én veled együtt hiszek a csodákban! :)

2014. márc. 30. 20:39
 74/78 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A ruhák,babakocsi megoldott. Nagyon köszönöm a segítőkészséget.:) Az apukát meg sajnos senki nem tudja pótolni. :(
2014. márc. 30. 20:50
 75/78 anonim ***** válasza:

18 évesen,az akkori barátomtól,aki annyira volt érett mint egy kisovis.Nagyon megijedtem hogy miből fogunk élni és hol.

Végül mikor elmondtam a pasinak hogy nem tartom meg a babát,elfogadta és eljött velem orvoshoz.Kb.9 hetes voltam amikor befeküdtem,de akkor már nem voltam biztos benne hogy elakarom vetetni,de a sors közbeszólt,mert elment.Lassan 10 éve,de nem tudom elfelejteni és nem is fogom.Azóta született egy 5 éves kislányom.

2014. márc. 31. 18:04
 76/78 anonim válasza:
1,5 éve muszáj volt elvetetnünk a kisbabánkat. A méhemben találtak egy kisebb daganatot,így kezelésekre kellett járnom. Sajnálom, mert elfért volna a csöppség már. :) De majd idővel jön az is. Egy édes mosolygós kislány/kisfiú vár majd ránk. :)
2014. ápr. 1. 21:19
 77/78 porcukormókus ***** válasza:
0%

Kedves Kerdezo! Le a kalappal elotted, nagyon tokos csaj vagy -a ferjed peldat vehetne rolad!! Remelem ha tul lesz a kezdeti sokkon, azert visszamegy hozzatok.. Bar nem tudom, h ezt az egeszet (hogy meg a nagylanyrol sem kerdez???) hogyan lehetne megbocsajtani neki. Hihetetlen.... Meghogy Te vagy a nulla..

Gratulalok, sok erot es kitartast!

2014. ápr. 18. 02:51
 78/78 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ő már nem fog vissza jönni. De jobb is így. Az életünk már rendeződött,boldogok vagyunk. A pici is már 17 hetes :)
2014. ápr. 21. 17:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!