Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Akinek volt abortusza, miért...

Akinek volt abortusza, miért tette? Miért nem tartotta meg a babát?

Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 09:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/78 anonim ***** válasza:
47%
Én azért, mert még fiatal és felelőtlen voltam, tudtam ha megtartom felborul minden, az addigi nyugodt kényelmes, bulizós életem.
2014. márc. 19. 09:12
 2/78 A kérdező kommentje:
És nem bàntad meg? Hàny hetes volt? Te hány éves voltál?
2014. márc. 19. 09:21
 3/78 anonim ***** válasza:
61%
18 éves voltam, a magzat 7hetes. Akkor pár évig nem bántam, aztán mikor kicsit komolyabb lettem 3-4 év múlva, akkor már sokat gondoltam arra, hogy ha megszületik is minden jó lett volna.
2014. márc. 19. 09:27
 4/78 anonim ***** válasza:
81%

A nővérem 18 éves volt akkor. éppen fiút váltott, az egyiket kidobta, a másikkal meg épp csak összejött, de volt egy pici átfedés is, amikor vacillált a két fiú között. Nem sokkal később kiderült, hogy terhes (gyógyszer mellett). Szerette volna megtartani a babát, de nem volt benne biztos, hogy ki az apa. A régi fiúval már lezárta a kapcsolatot, mire kiderült a terhesség, nem akarta őt visszaszerezni,és vele élni, de az új fiút se akarta kellemetlen helyzetbe hozni, hogy épp csak együtt vannak, és rögtön baba, ráadásul elképzelhető, hogy más gyerekét neveli fel...

Leültek, megbeszélték a dolgot, és úgy döntöttek, hogy abortusz. Sokáig gondolkoztak, hogy igen, vagy nem, de végül elvetették.

Az utolsó lehetséges héten volt meg a műtét, kislány lett volna. A tesómat nagyon megviselte lelkileg.

A fiú, akivel végigcsinálták, mellette maradt, feleségül vette, 21 éve házasok, és van közös gyermekük.

2014. márc. 19. 09:34
 5/78 anonim ***** válasza:
87%
Mert fejlődési rendellenessége volt a babának. Megbántam-e? nem. Viszont míg élek lelkiismeretfurdalásom lesz.
2014. márc. 19. 09:43
 6/78 ivilicious ***** válasza:
53%

épp hogy 18 lettem, szóbeli és írásbeli érettségi közt volt, az utolsó hétben (12.) volt a műtét, a szüleim mai napig nem tudják...gimis ballagáson sem mentem bulizni, olyan rosszul voltam és hányingerem volt...

Fiatal voltam, anyagilag nem voltak eleresztve a szüleim, és az ex barátomtól volt, akinek szintén nem volt benőve a feje..nem bántam meg, csak neki tettem jót, nem tudtam volna neki mindent megadni, és kövezzetek meg, én is elcsesztem volna az életem ott - egyedülálló anyaként, 18 évesen.

Most viszont 3 hónapos terhes vagyok 21 évesen /i hete lettem 21 :) /

2014. márc. 19. 10:26
 7/78 anonim ***** válasza:
25%
Imádom mikor azt mondják hogy a gyereknek tettek jót. Igen, biztos jobb ha megölik.
2014. márc. 19. 10:31
 8/78 ivilicious ***** válasza:
65%
Igen, jobb,mint nyomorogni ,szerintem. és apa nélkül felnőni.
2014. márc. 19. 10:33
 9/78 A kérdező kommentje:
Én is egyedül nevelekbegy gyereket. Terhes vagyok,de ahogy kiderült az apa lelépett.nem tudom felelősségteljesebb döntés e az ha megszülöm.
2014. márc. 19. 10:36
 10/78 ivilicious ***** válasza:
31%
Nem, nem felelősségteljes, főleg,hogy már egyet nevelsz- egyedül...
2014. márc. 19. 10:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!