Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Tudtok olyanról akinek volt...

Tudtok olyanról akinek volt abortusza es aztán később mégsem lehetett gyermeke?

Figyelt kérdés
2014. febr. 19. 14:15
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
71%
igen, ismerek olyat, akinek épp az abortusz miatt nem sikerült később a teherbeesés.
2014. febr. 19. 14:17
 2/35 anonim ***** válasza:
75%
Én is ismerek két ilyen embert is. Az egyikük azóta naponta elmondja hogy mennyire megbánta az abortuszt, pedig már 8 éve történt, és 5 éve próbál teherbe esni.
2014. febr. 19. 14:25
 3/35 anonim ***** válasza:
55%
Igen ismerek. 4 éve volt abortusza, azóta 6 vetélésen van túl, nem marad meg a baba.
2014. febr. 19. 14:34
 4/35 anonim ***** válasza:
46%
Én olyat ismerek,aki 32 évesen abortuszra ment, mert alkalmi kapcsolatból lett volna a baba....most 39 éves,szülne ész nélkül bárkinek, de nem kell senkinek.
2014. febr. 19. 14:35
 5/35 anonim ***** válasza:
93%

Tobben voltunk egy korteremben miss.abosok, kora szulesesek es miomasak...

Egyik no 16-18 hetes magzatat szulte meg, mint kiderult volt egy abortusza ahol kilyukadt a mehe es egy nagymutetje volt belole...

Mire korhazba kerult mar semmit se tudtak tenni, a szobatarsa mondta, mikor a lany meg kabult a nyugtatoktol, hogy minimalis viz elfolyt es a lany mar erezte hogy nyomnia kell es mire felcsengette az apolokat sirt a lany, hogy erzi, hogy mindjart kint van...!

Sejtheted milyen szivvel ultem az asztalra, mert miss.abnal mindenkepp kaparnak! Vakumnal (eloterhesseg utan) is atnezik kuret kanallal a mehet... Csak az orvosomban biztam, hogy evek ota kuzdunk a babaert es en nem jarhatok igy, mert vigyaz ram...

Unokanoverem 3 abortuszon esett at tizenevesen, az elso baba amit mar vartak, elhalt..

2014. febr. 19. 14:41
 6/35 anonim ***** válasza:
83%
a férjem exe, 2x is volt abortusza, most 5éve próbálkoznak és nem lehet nekik
2014. febr. 19. 14:43
 7/35 anonim ***** válasza:
81%

Sokan vannak. Viszont ez olyan, hogy mindenki ismer olyan embert pl. aki motorbalesetben halt meg. Mégsem állítható, hogy aki motorra ül, ott leli a végét.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha azért tetted fel a kérdést, mert abortuszon gondolkodsz és félsz a későbbi esetleges meddőségtől, vetélésektől félsz, akkor jobban jársz, ha ezt inkább egy orvossal beszéled meg. O tényleges adatokat tud mondani.

2014. febr. 19. 15:07
 8/35 anonim ***** válasza:
86%
A nagynénémnek soha nem lehetett utána gyermeke.
2014. febr. 19. 15:53
 9/35 anonim ***** válasza:
91%
Azért kell lepontozni az embert, mert ismer olyat akinek nem lehet gyereke abortusz után? Fantasztikus...
2014. febr. 19. 15:59
 10/35 anonim ***** válasza:
23%

Hetes, teljesen mindegy, hogy az orvos tud adatokat mondani. Mondhatja, hogy 5%, mondhatja, hogy 10%.

Az abortusznak még ma is az egyik eredménye az, hogy a későbbi teherbeesést lehetetlenné teszi. Ez tény.

2014. febr. 19. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!