Tudtok olyanról akinek volt abortusza es aztán később mégsem lehetett gyermeke?
Tobben voltunk egy korteremben miss.abosok, kora szulesesek es miomasak...
Egyik no 16-18 hetes magzatat szulte meg, mint kiderult volt egy abortusza ahol kilyukadt a mehe es egy nagymutetje volt belole...
Mire korhazba kerult mar semmit se tudtak tenni, a szobatarsa mondta, mikor a lany meg kabult a nyugtatoktol, hogy minimalis viz elfolyt es a lany mar erezte hogy nyomnia kell es mire felcsengette az apolokat sirt a lany, hogy erzi, hogy mindjart kint van...!
Sejtheted milyen szivvel ultem az asztalra, mert miss.abnal mindenkepp kaparnak! Vakumnal (eloterhesseg utan) is atnezik kuret kanallal a mehet... Csak az orvosomban biztam, hogy evek ota kuzdunk a babaert es en nem jarhatok igy, mert vigyaz ram...
Unokanoverem 3 abortuszon esett at tizenevesen, az elso baba amit mar vartak, elhalt..
Sokan vannak. Viszont ez olyan, hogy mindenki ismer olyan embert pl. aki motorbalesetben halt meg. Mégsem állítható, hogy aki motorra ül, ott leli a végét.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha azért tetted fel a kérdést, mert abortuszon gondolkodsz és félsz a későbbi esetleges meddőségtől, vetélésektől félsz, akkor jobban jársz, ha ezt inkább egy orvossal beszéled meg. O tényleges adatokat tud mondani.
Hetes, teljesen mindegy, hogy az orvos tud adatokat mondani. Mondhatja, hogy 5%, mondhatja, hogy 10%.
Az abortusznak még ma is az egyik eredménye az, hogy a későbbi teherbeesést lehetetlenné teszi. Ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!