Barátnőmnek abortusza lesz, holnap én kísérem a védőnőhöz. Mire számítsunk? Hogyan tudnék neki segíteni?
Nálunk meg pont kérte hogy legyen ott a párom is. Majd kérdezi hogy miért nem tartja meg a babát, lehetőséget ajánl,pl anyaotthon,ha kell segit lakást intézni.Védekezési módot javasol pl ovszer helyett tabletta.
Egyébként 3 nap múlva kell visszamenni hozzá.De az a legjobb ha támogatod és ott vagy mellette.
Mondjuk a csajtól akkor búcsúzz is el. Abortusz után a párok 70%-a szétmegy. Evvan.
Egyébként menj be vele, légy te is képben vele, hogy a csajod a testét és a pszichéjét viszi a vásárra nem egy bölcsességfogkivételre megy meg ilyesmi. Nem árt, ha a pasi is tudja, mi vár rátok, így legalább a felelősség is közös lesz, nem háríthatsz mindent rá. Ugyanis a te kölyköd is az, akit kinyírtok nemcsak az övé. Légy mellette!
2.vagyok.Volt ab-m nekem is.
Együtt vagyunk még mindig és már 2 gyerekünk van, nem mentünk szét. 2006 óta együtt vagyunk!:) (27N)
Gépágyu, az a gyerek amit elvetetnek annyira él mint egy szobanövény. Még agyi tevékenysége sincs abban a korban.
Ha nem tudsz segíteni akkor menj vissza rejszolni.
És tisztelt kérdező, szerintem úgy tudsz neki segíteni hogy mindent megteszel hogy lássa a barátnőd hogy törődsz vele.:)
cookies.
Ha törödne vele gumit huz a farkára te meg cipzárt a szádra , ha megfogant , élőlény, embrió, ha van agya ha nincs. neked sincs mégse lehet agyoncsapni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!