Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátnőmnek 2 napig tartot...

A barátnőmnek 2 napig tartot a menszesze. és barnás golyá is volt. Az mi lehet? Persze védekeztünk

Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 10:38
 1/7 A kérdező kommentje:
bocsi el írtam s o s... barnás folyása volt neki és csak 2 napif tartot.. terhes..
2013. máj. 11. 10:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Ilyen kérdéssel gondolom a leányzó olyan 14-18 között lehet. Ilyen fiatalon még abszolút normális ha hormonzavar miatt megborul a mensije. Ha nagyon aggódik menjen el dokihoz és megnézik, akár tini ambulancián is. Barnás folyás a mensi előtt és után 2-3 napig szintén teljesen normális. Ha védekeztetek akkor nem valószínű, hogy terhes. De ez csak akkor igaz ha meg felelően védekeztetek. Akár több módszert is lehet használni egyszerre. (sperma ölő krém+ óvszer, tabletta+ spermaölő krém, tabletta+ óvszer stb.) (A megszakításos közösülés nem védekező módszer!) 800-1000 ft között lehet venni terhességi tesztet akár olyat is amiben 2 db van (legkisebb is számít boltban 700 X-epil 2db terhes teszt)egyet megcsinálhat most másikat 2 hét múlva. Már most is jelez a teszt, de 2 hét múlva biztosan.
2013. máj. 11. 11:23
 3/7 anonim ***** válasza:
700Ft X-EPIL teszt
2013. máj. 11. 11:24
 4/7 A kérdező kommentje:
csinált most tsztet és nem várunk babát.. am meg multhéten jöt meg neki.. szoval sajna nem hittem neki de a női megérzés biztosvolt... nem várunk babát akkor mi lehet a baj.. am mef sex nem volt csak kölcsönös ki eléfités..
2013. máj. 11. 11:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fiam, te lődd fejbe magad.

"Védekeztünk, sex nem volt csak kielégítettük egymást, ost volt meg neki"

Így én nem hogy 14- 18nak tippelnélek titeket, inkább 12-16-nak. Na most, ilyen idősen teljesen normális, hogy össze-vissza van mensi, a barnázás is, nem kell ezen rágódni.

Mellesleg arról nem írtál, mikor voltatok együtt, vagyis mikor voltatok majdnem együtt. Ha pl csak 1 hete, akkor nem is mutatná ki a teszt. De szex nélkül nincs terhesség! Szóval lőjétek fejbe magatokat, komolyan. Általános iskolás tananyag. Szájjal/ kézzel bárhogy csináltátok nem lesz terhes, ha nem jutott sperma a hüvelyébe- petéihez...

2013. máj. 11. 12:53
 6/7 A kérdező kommentje:
pontosan ahogy történt.. nem vagyok bolond.. na de ha ilyen okos vagy mond mef, hogy mi ért volt.. az ami... ne azt mond te milyen oks vagy hanem azt amit kérdéztem.... szóval lehetek én a hülye de legalább figyelek arra akkit szeretek de ez most lényegtelen.. am meg szerintem a kor az most mind1 mert kor nélkül írtam azt ami írtam szovl szeretné ha normális dolgot írna valaki.. köszi
2013. máj. 11. 13:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg hülye vagy, és remélem csak provokálni akarsz (vagy gyerekek vagytok, vagy tanulatlan felnőttek- remélem az előbbi)

Normálisan leírtam, ha nincs szex, nem lehet terhes. Akár idősebbek, akár fiatalabbak vagytok, a hormonok néha összezavarodnak. ÉS ezt látatlanban senki nem tudja megmondani, hogy miért. Lehet pl stressz. Iskolában, családban, munkahelyen, bárhol. Emiatt késhez a havi, átalakulhat. Lehet, hogy orvosi baj van tényleg, amivel dokihoz kell menni, és ő is csak vérvétellel, viz.vizsgálattal stb tud megállapítani.

2013. máj. 11. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!