A barátnőmnek 2 napig tartot a menszesze. és barnás golyá is volt. Az mi lehet? Persze védekeztünk
Szerintem fiam, te lődd fejbe magad.
"Védekeztünk, sex nem volt csak kielégítettük egymást, ost volt meg neki"
Így én nem hogy 14- 18nak tippelnélek titeket, inkább 12-16-nak. Na most, ilyen idősen teljesen normális, hogy össze-vissza van mensi, a barnázás is, nem kell ezen rágódni.
Mellesleg arról nem írtál, mikor voltatok együtt, vagyis mikor voltatok majdnem együtt. Ha pl csak 1 hete, akkor nem is mutatná ki a teszt. De szex nélkül nincs terhesség! Szóval lőjétek fejbe magatokat, komolyan. Általános iskolás tananyag. Szájjal/ kézzel bárhogy csináltátok nem lesz terhes, ha nem jutott sperma a hüvelyébe- petéihez...
Tényleg hülye vagy, és remélem csak provokálni akarsz (vagy gyerekek vagytok, vagy tanulatlan felnőttek- remélem az előbbi)
Normálisan leírtam, ha nincs szex, nem lehet terhes. Akár idősebbek, akár fiatalabbak vagytok, a hormonok néha összezavarodnak. ÉS ezt látatlanban senki nem tudja megmondani, hogy miért. Lehet pl stressz. Iskolában, családban, munkahelyen, bárhol. Emiatt késhez a havi, átalakulhat. Lehet, hogy orvosi baj van tényleg, amivel dokihoz kell menni, és ő is csak vérvétellel, viz.vizsgálattal stb tud megállapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!