Barnás folyás mitől? Többi lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy a ciklusom 20.,21. és 22. napján barnás folyásom volt, nem pecsételés hanem inkább folyás de nem sok. Ez mitől lehet? Amúgy nem szokott lenni nekem ilyen és ezért érdekelne.(meg őszintén nem böngésztem át nagyon itta kérdéseket hogy van-e még ilyen, egyszerűbbnek láttam ha felteszem a kérdést!) A menstruációm 28-35 napra szokott megjönni!
A párom fél évig külföldön volt és addig nem volt szexuális kapcsolat és most miután hazajött jelentkezett ez a barna folyás. Nem tudom esetleg mennyire függhet össze a teherbeeséssel.Előre is köszönöm mindenkinek a válaszát!
2013. máj. 11. 09:39
1/2 Roberta77 válasza:
Szia :-)
Valószínű, hogy Ovulációtól lehetséges a barna folyás.
2/2 anonim válasza:
Szerintem inkább beágyazódási vrzés lehetett. Nagy rá az esély hogy baba van a dologba már ha nem védekeztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!