Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 hetes terhesség alatt a...

5 hetes terhesség alatt a barnás folyás nagy bajt jelez?

Figyelt kérdés
Most vettem észre hogy nem olyan sötét,de barna folyásom van.napközben még nem volt. 5 hetes terhes vagyok!Gyorsan utána olvasgattam és valahol azt írja, hogy nem jelent bajt, valahol meg vetélést ír!Most akkor mi van???Ki vagyok borulva.
2012. dec. 18. 18:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Először is nyugodj meg!

Másodszor pedig a lehető leghamarabb kozultálj az orvosoddal!

Egyébként csak azt tudjunk amit te.

Elvileg a hormonjaid még játszhatnak veled az elsőhónapban és lehetséges, hogy ettől van.

Vetélés nem hiszem, hogy barnázással történik... akkor rendesen megjönne, sőt erősebben mint szokott...!

Viszont semmiképp sem jó!!! Szal menj az orvosodhoz ő ir rá neked gyógyszert és semmi baj nem lesz!!!

Egyébként mekkora mennyiségű ez a folyás??

2012. dec. 18. 18:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Irány a dokihoz!
2012. dec. 18. 18:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem nagy mennyiségű,meg nem is olyan sötét barna.Eddig nem volt ilyen!Nagyon félek!Fogadott orvosom még nincs és most egyedül vagyok itthon!!Csütörtökre van időpontom dokihoz,alap vizsgálat miatt!
2012. dec. 18. 18:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor hívj mentőt.
2012. dec. 18. 18:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Orvos most, ahelyett, hogy ide írsz. Lehet hogy nincsen baj, de azis lehet hogy van. A színes folyás terhesség alatt nem mindig jó. Ügyelet most nézesd meg magad.

Komolyan nem értem néha az embereket.....:S

2012. dec. 18. 18:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Doki és ne 2 nap múlva, most. Lehet semmi gond, lehet, hogy progeszteron hiány.
2012. dec. 18. 20:41
 7/9 anonim ***** válasza:

én véreztem rendesen a 13.héten, gyorsan doki és adott magzatmegtartó vitamint azt szedtem a 19.hétig és nem lett semmi baj. ez a 2.terhességem volt, egészséges kisfiút szültem. a doki szerint méhen kívülről jött a vér de jó hogy gyorsan mentünk azt mondta.

menj te is mert lehet tényleg hogy csak a szervezeted emlékszik a menszesz idejére de lehet sajnos vetélés is.

majd írj mi volt. szorítok értetek.

2 kisfiú anyuja

2012. dec. 18. 21:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet? Remélem minden ok:)
2012. dec. 19. 12:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem lett baj!Kaptam magzatmegtartót,meg szedem a vitamint!!:)Azt mondta a doki, hogy sokszor előfordul az ilyen,de nincs baj belőle!Ezt megúsztam!Köszönöm a válaszokat!
2012. dec. 24. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!