Két héttel ezelőtt, érzékeny volt a jobb herém, ugyanekkor vettem észre azt h barnás színű a spermám. Elmúlt az érzékenység és a spermám sem barna már, hanem valamilyen sárga színű darabkák jelentek meg benne? Félek, még a barátnőmnek sem szóltam.
Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 09:15
1/8 anonim válasza:
Prosztatagyulladás is lehet. El kell menni urológushoz és elmondani mi volt és van. Ha prosztatagyulladás nem múlik el magától csak tünetmentes lesz és időnként visszajön. Vizelettenyésztés és/vagy spermatenyésztésre küld esetleg vérvételre. Ír ki gyógyszert és ennyi kábé.
2/8 anonim válasza:
Nekem prosztatagyulladás gyanús, azzal pedig urológushoz kell fordulni. Mond el a barátnődnek, ha szeret, akkor elrángat dokihoz :-D
3/8 anonim válasza:
Elszínezősés elő fordul.A sárgás szín meg a normális között van írva .
4/8 anonim válasza:
Előzőhöz még annyit.Prosztata gyulladást mindig fájdalom kiséri.Ebből 2 hét alatt kigyógyulni nem lehet .Prosztata
gyulladásnál az elélvezés is fájdalommal jár .
5/8 anonim válasza:
Nekem volt prosztatagyulladásom és nem járt fájdalommal az ejakuláció. Azért írtam, hogy ez IS lehet. És két hét alatt simán válhat tünetmentessé, de el nem múlik magától soha.
6/8 anonim válasza:
5 ös A tünetmentesség és a gyógyulás 2 különböző dolog.
Én is váltam tünetmentessé gyógyszer hatására.Fél év múlva aztán keményen el is ért.Bizony fájt minden .
7/8 anonim válasza:
"5 ös A tünetmentesség és a gyógyulás 2 különböző dolog"
Miért én mit írtam szerinted?
8/8 anonim válasza:
De azt írtad csakhogy tünetmentessé sem válik magától.
A bekerült baktériumok nem fognak elpusztulni csak úgy gondolomra .Főleg azok nem amelyek már meg tapadtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!