Barnás pirosas ondó távozik és több mint 1 hónap múlva tud fogadni az urológus, mit tegyek?
Mostanában barnás pirosas ondó távozik önkielégítés során. Először nagyon megijedtem de utánna olvastam a neten és azt írták ez lehet attól is hogy elpattant 1 ér, és ha először tapasztalom akkor nincs probléma.Ez után pár nappal megint ugyanilyen ondó távozott szóval nem az volt a baj amire gondoltam. El is mentem gyermekorvoshoz (18 vagyok) de azt mondta hogy ezzel nem tud mit kezdeni menjek el urológiára.Másnap ( azaz ma) el is mentem de mivel nem volt időpontom elküldtek a diszpécserszolgálatra
Ahol 2013 jan 28-ára adtak időpontot (most 2012 dec 20 van). Egyébként az urológus mielőtt elküldött megkérdezte hogy mi bajom van és azt mondta hogy nem sürgős!?
A kérdésem végül is:- mi lehet a bajom?
- ténylen nem sürgős?
- a gyermekorvos nem tud adni beutalót vagy valamit amivel gyorsabban tudnak fogadni?
Ha doki azt mondta,akkor nem sürgős .
A felelősség onnantól már a dokié ,hisz elküldött,időpontot kaptál .
Ilyen korban már nem a gyermek orvost kell keresni.
A problémával meg főleg nem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!