Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Tudtok olyanról akinek volt...

Tudtok olyanról akinek volt abortusza es aztán később mégsem lehetett gyermeke?

Figyelt kérdés
2014. febr. 19. 14:15
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
77%

15evesen,13evvel ezelott volt abortuszom a 11dik heten,vakummal!Fiatal voltam es felelotlen....sosem felejtem el....

Azota ketto egezseges gyerekem szuletett,problemamentes terhesseggel,ugy h a ferjem kb csak ramnezett es rogton sikerult mindket baba amikor terveztuk! :)

2014. febr. 26. 22:26
 32/35 A kérdező kommentje:
Gratulalok a gyerkocokhoz :)
2014. febr. 27. 00:55
 33/35 anonim ***** válasza:
Én nemismerek olyat akinek abortusza volt és utána nem lehetett gyereke... Több ismerősömnek is volt és ma már gyerekeik vannak! Sőt nekem is volt 2 még régebben,de ma már 3 gyerekem van!!
2014. febr. 28. 12:37
 34/35 anonim ***** válasza:
73%

Az utolso elotti vagyok,(15evesen abortuszos).

Es elfeletettem leirni h nem,nem ismerek en sem olyat akinek ne lett volna gyrreke utana! Kezdjuk mamammal! Igen! Es ő szulte apukamat es nagynenemet is! Pedig akkoriban nem lehetett olyan profi az abortusz mint manapsag!aztan anyukamnak is volt! Bar utanam,de aztan lett meg egy tesom sokkal kesobb.:) Es volt egy osztalytarsam is akinek 17evesen volt,most neki is ket gyonyoru gyereke van mar....nem hiszem h sok osszefugges lenne az abortusz es a kesobbi gyrrekvallalas kozott.Anno nekem az abortusz utan jo sokkal vizsgalt egy nogyogyasz,es a papirjaimbol latta h volt abortuszom,ramnezett es megkerdezte h tenyleg?? Mert akkor aki a mutetet vegezte profi lehetett mert olyan szepen dolhozott h nem latszik semmi belul(vizsgalt,es ultrahangozitt is) nem tudom mit kellett volna latnia vagy mit nem,de azt mondta rajtam semmi nem latszik.

2014. febr. 28. 22:26
 35/35 anonim ***** válasza:
5 abortusz /94,95,96,97-ben, 2001-ben/ után 2 spontán vetélés, amit szerettem volna megtartani /2003-4-ben/ 1 szülés /2006-ban/, ami tökéletes terhességgel zajlott, a mérlegem. Nem vagyok rá büszke, de a kérdésre válaszolva, ha nehezen is, lett gyermekem.
2014. márc. 9. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!