Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Akinek volt abortusza, miért...

Akinek volt abortusza, miért tette? Miért nem tartotta meg a babát?

Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 09:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
66%
Ez a te életed, és a te döntésed. Annyira nem ismerünk téged, meg a helyzetedet sem, így igazán jó tanácsot adni szerintem nem lehet. De! Én egy gyerekkel, egy lelépett papával nem vállalnám a 2.-at. Biztos belepusztulnék, de nem tartanám meg.
2014. márc. 23. 13:32
 62/78 anonim ***** válasza:
100%

Nem én döntöttem az abortusz mellett, ezt írtam. De most már felnőtt ésszel úgy gondolom, h jó döntés volt. És nem a saját kényelmem miatt! De jobb lett volna ha megszülöm és az utcán nevelem fel szegénységben, mert nem tudtam volna neki se normális anyagi hátteret, se normális családot nyújtani?! A családom így is el ítél, h 20 évesen megmertem szülni a fiamat albérletbe! De nem érdekelne, mert már felnőtt vagyok. És igen, akkor nevezettek rohadt gyilkosnak, de akkor is jobb, h nem szültem őt meg a nyomorban! Mert tudjátok, ha megszülöm és éhezünk akkor meg azért néztek volna le, h "na nézd már azt a rohadt csitrit, felcsináltatta magát, kipottyantott egy kölyköt, most meg éheznek, milyen anya az ilyen?" Tök mind1. mit tettem volna, így is úgy is el vagyok ítélve, de nem is akarok megfelelni mindenkinek!

#57-es voltam...

2014. márc. 23. 13:34
 63/78 anonim ***** válasza:
67%

15 évvel ezelőtt volt, 18 éves koromban. Volt egy fiú, akivel pár hét után kiderült, hogy nem passzolunk össze. Talán 3x feküdtünk le és gumit használtunk.

Mire kiderült, hogy terhes vagyok, már nem is voltunk együtt és addigra már egy másik fiúval randizgattam.

Szinte egyértelmű volt a helyzet, hogy mit kell tennem, de persze azért nem volt könnyű dönteni.

Tanultam és mellette dolgoztam, a szüleimnél laktam, nem volt semmim, még egy rendes kapcsolatom sem.

Nagyon rossz volt megtenni, sokszor eszembe jut azóta is, de tudom, hogy akkor is ez volt a legjobb döntés számomra.

24 évesen találkoztam a párommal, 26 évesen született gyerekünk, majd 3 évre rá a tesója.

Így tökéletes az életem és nem bántam meg semmit, még ha sajnálom is persze a történteket.

2014. márc. 23. 14:29
 64/78 anonim ***** válasza:
Kérdező miért emelted ki?
2014. márc. 23. 15:02
 65/78 anonim ***** válasza:
37%
én most állok egy előtt. az ok. nem a férjem az apja...egy gyerek már van, és nem írnám le a többi körülményt mert hosszú, nem fér bele hogy két család élete boruljon...32 vok, hülye voltam, és nem vállalom be hogy felforduljon minden. együtt kell élnem vele végig. ez elég büntetés
2014. márc. 23. 16:51
 66/78 anonim ***** válasza:
48%
Végig követtem az előző kiírásodat.Nem vagyok abortuszpárti,de úgy gondolom a te esetedben ez az egyetlen ésszerű megoldás.Nem csak magadra kell gondolnod hanem a 14 hónapos lányodra,és arra milyen kilátástalan helyzetben vagy.Egy gyerekkel egyedül még talpra lehet állni,még egy gyerekkel sajnos csak súlyosbítanád a bajt.Valaki az előzőben nagyon okosan megfogalmazta:" Azt vállald amit vállalni tudsz!" Sok erőt bárhogy is döntesz!
2014. márc. 25. 12:24
 67/78 anonim ***** válasza:
72%
Elolvastam az előző kérdésed.Van házat amin még 10 évig hitel van,egyedülálló egy gyerekkel.Apuka elhagyott,gyerektartást nagyon nem fog tudni fizetni mert nincs munkája beteg,tehát lehet az állam megelőlegezi a mindenkori minimálbér 10%-át ami nem sok minden lesz,főleg ha két gyerek van.Szülők vannak,de munka nélkül.Te gyedet kapsz,de ha letelik,akkor megmondták már előre hogy el fognak bocsátani.Ezek után ha valaki azt mondja felelősségteljes döntés megtartani ezt a babát az nem normális.Nyomorogni fogtok!Inkább add örökbe,ha ennyire abortusz ellenes vagy,de megtartani szerintem őrültség.Lehet lepontozni!
2014. márc. 25. 17:05
 68/78 anonim ***** válasza:
Kérdező,hogy döntöttél végül,megírod?
2014. márc. 27. 17:00
 69/78 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne...
2014. márc. 27. 18:30
 70/78 A kérdező kommentje:
Pénteken mentünk a kórházba :( de ultahangon kiderült,hogy 2 héttel elszámolták a pici korát. Nagyon megkönnyebbült a lelkem. Nem szívemből tettem volna. De nagyon boldog vagyok. Ma màr 13 hét 2 napos. :) uh-n alig lehetett képet csinálni róla. Biztos,hogy nem lesz könnyű,de erőt adnak majd a gyerekeim. Nem fogom feladni. Ezt adta a sors. Valami oka van. :)
2014. márc. 27. 20:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!