Akinek volt abortusza, miért tette? Miért nem tartotta meg a babát?
Nem én döntöttem az abortusz mellett, ezt írtam. De most már felnőtt ésszel úgy gondolom, h jó döntés volt. És nem a saját kényelmem miatt! De jobb lett volna ha megszülöm és az utcán nevelem fel szegénységben, mert nem tudtam volna neki se normális anyagi hátteret, se normális családot nyújtani?! A családom így is el ítél, h 20 évesen megmertem szülni a fiamat albérletbe! De nem érdekelne, mert már felnőtt vagyok. És igen, akkor nevezettek rohadt gyilkosnak, de akkor is jobb, h nem szültem őt meg a nyomorban! Mert tudjátok, ha megszülöm és éhezünk akkor meg azért néztek volna le, h "na nézd már azt a rohadt csitrit, felcsináltatta magát, kipottyantott egy kölyköt, most meg éheznek, milyen anya az ilyen?" Tök mind1. mit tettem volna, így is úgy is el vagyok ítélve, de nem is akarok megfelelni mindenkinek!
#57-es voltam...
15 évvel ezelőtt volt, 18 éves koromban. Volt egy fiú, akivel pár hét után kiderült, hogy nem passzolunk össze. Talán 3x feküdtünk le és gumit használtunk.
Mire kiderült, hogy terhes vagyok, már nem is voltunk együtt és addigra már egy másik fiúval randizgattam.
Szinte egyértelmű volt a helyzet, hogy mit kell tennem, de persze azért nem volt könnyű dönteni.
Tanultam és mellette dolgoztam, a szüleimnél laktam, nem volt semmim, még egy rendes kapcsolatom sem.
Nagyon rossz volt megtenni, sokszor eszembe jut azóta is, de tudom, hogy akkor is ez volt a legjobb döntés számomra.
24 évesen találkoztam a párommal, 26 évesen született gyerekünk, majd 3 évre rá a tesója.
Így tökéletes az életem és nem bántam meg semmit, még ha sajnálom is persze a történteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!