Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Akinek volt abortusza, miért...

Akinek volt abortusza, miért tette? Miért nem tartotta meg a babát?

Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 09:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 A kérdező kommentje:
Szeretném lezàrni ezt a kérdésemet. A mai írások mégjobban megerősítettek abban,hogy megtartsam. Nem látom még a kiutat, a jövőt. De majd az idő... eszem szerint nem tartanàm meg. De erősebb az anyai szívem.
2014. márc. 19. 19:17
 52/78 anonim ***** válasza:
45%
Nekem is volt, miert nem tartottam meg? sokminden miatt, 11 hetes volt es valojaban meg mindig ugy gondolom jol dontottem.
2014. márc. 20. 09:53
 53/78 anonim ***** válasza:
53%
Mert csak 16 éves voltam (első nagy szerelem, fél év együttjárás után), amikor spermicides óvszer kiszakadása után 2 db Postinor bevétele mellett terhes maradtam... és nem csak a korom, a baba egészsége miatt is aggódtam. Akkor fel sem merült, hogy megtartom, de évekkel később jött a lelkifurka, és az "önbüntetés", - sokáig nem jött össze házasként a már kívánt baba, és volt egy vetélésem is. Ma már 33 éves vagyok, és már hál'Istennek két egészséges, csodálatos kisfiú édesanyja vagyok, de míg élek, sosem felejtem az elsőt...
2014. márc. 20. 10:01
 54/78 anonim ***** válasza:
35%
nem értem ki javítja ki önkényesen a másik válaszait.
2014. márc. 20. 10:48
 55/78 anonim ***** válasza:
57%
Nincs erosebb erzes az anyai osztonnel. Jol dontottel ez biztos. Ne felj minden rendbe jon. Csak bizz magadban.
2014. márc. 20. 11:29
 56/78 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem meg vetesd el.
2014. márc. 20. 12:25
 57/78 anonim ***** válasza:
16 voltam, nem dönthettem el, h mit akarok... Anyámék meg egyből aláírták az abortuszos papírt. A műtét után sírva ébredtem, zokogtam. Most 23 vagyok, van egy 2 és fél éves fiam, most már így tudom, h annó jó döntés volt, nem tudtam volna eltartani a kicsit és csak szenvedett volna mellettem :(
2014. márc. 23. 13:09
 58/78 anonim ***** válasza:
100%
57-es vagyok. Tudod az anyai szív a legerősebb, de az is tud a legjobban fájni, mikor valamit nem tudsz meg adni a gyermekednek...
2014. márc. 23. 13:10
 59/78 anonim ***** válasza:
28%
aha mar.mindenkeppen az egyik gyerekedet akarod megolni akkor.old meg azt aki megvan mar igy.mire.kihordoda masikat meg tudsz.pihenni felkeszulni ra!? .... ugye milyen szornyunek tunniij meg kimondanni is??? Na latod nincsen kulombseg kozottuk ugyanolyan gyermeked az is aki a szived alatt novekszik a szeretett magat aldozza fel a.masikert de az abortusz
2014. márc. 23. 13:24
 60/78 anonim ***** válasza:
44%
Az abortusz arrol szol hogy a.masikat aldozza fel a.maga.kenyelmeertha van benned erzes mintahogy.irtad.is hogy erosebb az anyai szived ezen el lehet gondolkozni
2014. márc. 23. 13:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!